Προληπτική αναστολή λειτουργίας του ΚΔΑΠ-μεΑ λόγω κρούσματος κορονοϊού

Ο Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, έχει θέσει σε λειτουργία ένα ισχυρό δίκτυο κοινωνικής υποστήριξης για τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας όπως και για τους εργαζόμενους στο Δήμο σε όλους τους τομείς λειτουργίας.

Σήμερα Τρίτη, η Διοίκηση του Δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης, μετά από σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ, αποφάσισε προληπτικά την αναστολή λειτουργίας του ΚΔΑΠ-μεΑ λόγω εμφάνισης κρούσματος COVID-19. Η επανέναρξη λειτουργίας της δομής θα γίνει την Δευτέρα 8 Μαρτίου.

Ενημερώθηκαν άμεσα οι γονείς και οι κηδεμόνες των παιδιών που φιλοξενούνται στη δομή, στους οποίους συνιστούμε να συμβουλεύονται τον ΕΟΔΥ για όποιο θέμα προκύπτει σχετικά με την νόσο COVID-19. Επίσης, προγραμματίστηκε με τον ΕΟΔΥ τη διενέργεια μοριακών τεστ σε όσους εργάζονται ή φιλοξενούνται στο ΚΔΑΠ-μεΑ.

Ο Δήμος είναι πάντα αλληλέγγυος τόσο για τους εργαζόμενους του Δήμου που παρέχουν πολύτιμες υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο, όσο και για τους εξυπηρετούμενους των δομών που χρήζουν υποστήριξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

 
Σχολιάστε