Π.Ε. Καρδίτσας: Αντικατάσταση πλεγμάτων που καταστράφηκαν από τον «Ιανό» στην Τ.Κ. Πορτής

Τα σημάδια του ΙΑΝΟΥ «σβήνει’» σιγά σιγά η Π.Ε Καρδίτσας, με νέες παρεμβάσεις σε σημεία όπως αυτό της Τ.Κ Πορτής, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, που επισκέφτηκε το έργο.

«Μέλημά μας από την πρώτη στιγμή της καταστροφής που άφησε ο ΙΑΝΟΣ, η επούλωση των πληγών σε υποδομές και κυρίως στο οδικό δίκτυο. Κατ’ αρχήν με εξασφάλιση της ασφαλούς μεταφοράς ανθρώπων και προϊόντων, έστω και με λύσεις προσωρινές. Και στο ύψος της Τ.Κ Πορτής υπήρξαν παρόμοια προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουμε, με την άρση των καταπτώσεων και την αντικατάσταση και την τοποθέτηση νέων προστατευτικών πλεγμάτων, ώστε να αποκατασταθεί η προσβασιμότητα και να ενισχυθεί η ασφάλεια των διερχομένων, σε συνεργασία με το Δήμαρχο Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη, τους περιφερειακούς συμβούλους, την Πρόεδρο της Τ.Κ Πορτής κα Χριστίνα Καλογεροπούλου και τη Δ/νση Τεχνικών Έργων.

Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού για ταχύτατη αντίδραση στην αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε ο ΙΑΝΟΣ’’.
Σχολιάστε