OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Νέα rapidtest σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Πύργου

Άμεσα ήταν για άλλη μια φορά τα αντανακλαστικά του Δήμου Πύργου, μετά και από επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα κορονοϊού σε αντιδήμαρχο. Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (22/2), ύστερα από ενέργειες του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, ειδοποιήθηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ όπου και πραγματοποίησε rapidtests σε όλους τους υπαλλήλους, όλων των υπηρεσιών του Δήμου Πύργου.

“Δυστυχώς είχαμε ένα θετικό κρούσμα σε αντιδήμαρχο, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός. Ο ίδιος είχε κάνει μοριακό τεστ την Παρασκευή, γιατί είχε σημειωθεί κρούσμα στο στενό του περιβάλλον, και έλαβε τα αποτελέσματα την Κυριακή” δηλώνει ο κ. Αντωνακόπουλος.

“Να διευκρινίσουμε ότι ο αντιδήμαρχος δεν ήρθε καθόλου στο Δημαρχείο την Παρασκευή, είχε ήδη ενημερώσει την υπηρεσία του, είναι σπίτι του σε καραντίνα και ακολουθεί τις οδηγίες. Επίσης στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας είχαμε υποβληθεί όλοι σε rapidtest στο Δημαρχείο-τόσο ο αντιδήμαρχος όσο και εγώ προσωπικά, όπωςυπάλληλοι και πολίτες- όπου ως γνωστόν και τα 180 δείγματα ήταν αρνητικά. Αμέσως λοιπόν μετά το περιστατικό, ενημερώσαμε τον ΕΟΔΥ και υποβλήθηκε το προσωπικό σε rapidtest.

Θεωρώ ότι επειδή τηρούμε όλα τα μέτρα, με μάσκες, αντισηπτικά, καλό αερισμό όλων των αιθουσών και των γραφείων-που είναι πολύ σημαντικό ειδικά αυτό -δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Κάνουμε και απολύμανση, βέβαια αυτή εκ του περισσού ουσιαστικά γιατί όπως είναι γνωστό, ο ιός δεν ζει μεγάλο χρονικό διάστημα στο περιβάλλον, αλλά για διάφορους λόγους την κάνουμε κι αυτή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice