Κραυγή αγωνίας από τον Δήμαρχο Γρεβενών: «Η κατάσταση με τον κορονοϊό γίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη»

Συναγερμός έχει σημάνει στον Δήμο Γρεβενών, όπου καταγράφεται μια επιθετική αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης με μήνυμά του κάλεσε τους πολίτες να τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα προκειμένου να μην ζήσουν στην πόλη ξανά τον εφιάλτη του περασμένου Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Αγαπητές Γρεβενιώτισσες, Αγαπητοί Γρεβενιώτες.

Η κατάσταση με τον κορονοϊό στον Δήμο μας άρχισε να γίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς τα επιδημιολογικά στοιχεία των τελευταίων ωρών δείχνουν μία άκρως επιθετική αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή μας.

Για μία ακόμη φορά, σας θερμοπαρακαλώ να τηρούμε ΟΛΟΙ, με ευλάβεια και προσοχή, τα αναγκαία μέτρα προστασίας όπως είναι η σωστή χρήση της μάσκας και η διατήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων ενώ αποφεύγουμε ασυζητητί τις άσκοπες μετακινήσεις, τις υπαίθριες συναθροίσεις και τις επισκέψεις σε φιλικά σπίτια.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξαναζήσουμε τον εφιάλτη του περασμένου Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου καθώς εκείνη την περίοδο τα Γρεβενά είχαν στην κυριολεξία “κοκκινίσει” και όπως πολύ καλά θυμάστε, δυστυχώς, είχαμε θρηνήσει πολλούς συμπολίτες μας από τη φονική αυτή λοίμωξη.

Συνεπώς, είναι χρέος και καθήκον μας να προστατεύσουμε την ανθρώπινη ζωή μέσω της κοινωνικής αποστασιοποίησης που οφείλουμε πλέον να την εφαρμόσουμε στον μέγιστο βαθμό».
Σχολιάστε