Κόκκινος: Στο «φως» η κατάσταση των εμβολιασθέντων στην Χάλκη!

Εμβολιάστηκαν και άλλοι εκτός σειράς και «ρουσφετολογικά» όπως ο κ. Χατζημάρκος ;

Ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού» ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου και Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. Χαράλαμπος Κόκκινος σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

«Με αφορμή τις αλλεπάλληλες καταγγελίες για την μετάβαση με ιδιωτικό σκάφος στην Χάλκη και τον εμβολιασμό εκτός σειράς του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου καλούμε :

Την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας  να δώσει στο φως της δημοσιότητας και στην παράταξη μας – που το ζητά επίσημα , υπεύθυνα και δημόσια – την κατάσταση των εμβολιασθέντων με στόχο την θωράκιση τους στο COVID – 19 στην νήσο Χάλκη στις 21/2/21 .

Θυμίζουμε ότι τόσο η ιατρός που εμβολίασε τον κ. Περιφερειάρχη , όσο και η νοσοκόμα του Περιφερειακού Ιατρείου Χάλκης επιβεβαίωσαν ότι από την Πέμπτη 18/2/21 ο κ. Χατζημάρκος ήταν στην λίστα που τους είχε δοθεί και είχε προγραμματισθεί να εμβολιασθεί !

Ο κ. Χατζημάρκος και η παρέα του μετακινήθηκε με ιδιωτικό σκάφος , δεν είναι μόνιμος κάτοικος Χάλκης , δεν ήταν ηλικιακά σε αυτούς που θα έπρεπε να εμβολιασθούν και – σύμφωνα με καταγγελίες –  κάθισαν σε μαγαζί εστίασης  να απολαύσουν το γεύμα τους ! Όταν οι αντίστοιχες επιχειρήσεις λειτουργούν μόνο με την διαδικασία του delivery .

Συμμετέχουμε στα κοινά της περιοχής , εκπροσωπούμε τους νησιώτες μας και έχουμε νόμιμο δικαίωμα να το ζητάμε ! Επιθυμούμε  να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να απαντηθούν τα νέα ερωτήματα που γεννιούνται εάν εμβολιάστηκαν στην Χάλκη πολίτες που δεν ήταν μόνιμοι κάτοικοι του Νησιού και πιθανότατα συγκαταλέγονταν στην παρέα του κ. Περιφερειάρχη .

Εκτιμούμε ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας  θα ενεργήσει με διαφάνεια , δεν θα λειτουργήσει με ορούς απόκρυψης της αλήθειας και συγκάλυψης νοσηρών φαινομένων που αμφισβητείται  και η νομιμότητα τους».
Σχολιάστε