Γιασημάκης: “Δεν σταματάμε να αναζητούμε τρόπους για να προστατευτεί ο πολίτης του Ωρωπού”

Ο Δήμος Ωρωπού συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό των δημοτών στη μάχη εναντίον του Covid 19, με νέες καθοριστικές παρεμβάσεις που αυξάνουν το αίσθημα ασφαλείας για τους κατοίκους και αποδεικνύουν πως πραγματικά κανένας δεν είναι μόνος του σε αυτή την πρωτοφανή κρίση.

Μετά την τοποθέτηση προκατασκευασμένης και εξοπλισμένης αίθουσας στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, ώστε να διενεργούνται εκεί με ασφάλεια τεστ covid και την την απόφαση για συνεργασία με ιδιωτικό πιστοποιημένο φορέα ώστε να πραγματοποιηθούν τεστ σε όλους τους Εκπαιδευτικούς, το βοηθητικό προσωπικό όλων των σχολείων, αλλά και σε όλους τους εργαζομένους στον Δήμο, η Δημοτική Αρχή προχωρά στην τοποθέτηση προκατασκευασμένης και εξοπλισμένης αίθουσας, αυτή τη φορά στα Ιατρεία Σκάλας Ωρωπού.

Πλέον και εκεί θα διενεργούνται με ασφάλεια rapid tests για τον covid 19, τα οποία έχει προμηθεύσει η 1η Υγειονομική Περιφέρεια για όλους τους πολίτες.

Έτσι από αύριο (9/2) θα διενεργούνται δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων νέου κορωνοϊού (covid-19) για όλους τους πολίτες, κατόπιν ραντεβού που θα κλείνουν στην γραμματεία των Ιατρείων Σκάλας Ωρωπού, στα τηλέφωνα 22950-39982 και 22950-32222.

“Με αυξημένο το αίσθημα της ευθύνης και αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών, δεν σταματάμε νυχθημερόν να αναζητούμε τρόπους προκειμένου να εξυπηρετηθεί και να προστατευτεί ο πολίτης του Ωρωπού” επεσήμανε σχετικά ο Δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ 
Σχολιάστε