OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δημοτική Αρχή Αγίας Βαρβάρας: “Τα δύσκολα πέρασαν”

Στην εξής δήλωση προχώρησε η Δημοτική Αρχή Αγίας Βαρβάρας ύστερα από την επιτυχία αντιμετώπισης της κακοκαιρίας:

Παραδίδουμε την πόλη ασφαλή και προσβάσιμη σε όλους τους κατοίκους. Και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία όπου δεν μπαίνουν τα μηχανήματα, επιχειρούμε τώρα με φτυάρια. Όλος ο δήμος είναι έξω εδώ και 36 ώρες. Το λεωφορείο κυκλοφορεί, οι σταθμοί  του metro  είναι καθαροί και προσβάσιμοι. Δεν είναι προς έπαινο. Το καθήκον μας κάνουμε.

Δουλεύοντας μέρα νύχτα και αποχιονισμό κάναμε και σκουπίδια μαζεύαμε και συσσίτιο πήγαμε και στα νοσοκομεία, όσους χρειάστηκε μεταφέραμε και απεγκλωβισμούς κάναμε και μικρές βλάβες στο δημοτικό φωτισμό αμέσως αποκαταστήσαμε και σε δύο πτώσεις δένδρων αμέσως αντιδράσαμε και το Δρομοκαΐτειο αποχιονίσαμε και τροφοδοτήσαμε με αλάτι και συνεχώς το Νομαρχιακό Νοσοκομείο καθαρίζαμε και τις κεντρικές λεωφόρους κρατήσαμε αδιάκοπα ανοιχτές.

Σκορπίσαμε 30 τόνους αλάτι, πάνω από διακόσιοι συμπολίτες μας πήραν σακιά με αλάτι για τις προσβάσεις των σπιτιών τους, πάνω από 50 συμπολίτες μας προσφέρθηκαν να βοηθήσουν με τα 4Χ4 αυτοκίνητά τους και με προσωπική παρουσία, η ΕΔΟΚ (ομάδα εθελοντών) για μια ακόμη φορά τα έδωσε όλα και ανέλαβε τη λειτουργία του σταθμού πολιτικής προστασίας στον Προφήτη Ηλία, οι παπάδες πρόσφεραν φαγητό και φροντίδα, ο παπαΜελέτης ξενυχτούσε με τη βάρδια του σταθμού, το δημαρχείο παρέμεινε ανοικτό επί 48ωρο, συμπολίτες μας πρόσφεραν φαγητό και αφεψήματα για τους εργάτες των εξωτερικών συνεργείων, η συμπαράσταση, κατανόηση και συνεργασία των συνδημοτών μας, πρωτοφανής! Στην Πόλη μας όλοι μαζί ξανα ανακαλύπτουμε την «ηθική της ευθύνης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

 

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice