Δήμος Θεσσαλονίκης: Ο Ζέρβας “καρατόμησε” Ακριτίδου – Τσαβλή για ”λόγους ηθικής τάξης”

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης απάλλαξε από τα καθήκοντά της την αντιδήμαρχο Παιδείας και κάλεσε τον πρόεδρο του ΔΣ να παραιτηθεί – Τα ονόματά τους εμπλέκονται στο ζήτημα με εμβολιασμούς εκτός σειράς σε ιδρύματα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας «καρατόμησε» την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Δήμητρα Ακριτίδου και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Δρόσο Τσαβλή.

Με μία λιτή ανακοίνωση το μεσημέρι της Παρασκευής (26/2) ο Δήμος Θεσσαλονίκης έκανε γνωστά τα εξής:

«Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας σήμερα (Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021) απάλλαξε των καθηκόντων της την Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμητρα Ακριτίδου και κάλεσε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Δρόσο Τσαβλή να υποβάλει την παραίτησή του στο Σώμα.

Ο Δήμαρχος τούς ευχαρίστησε για την έως τώρα προσφορά τους, όμως λόγοι ηθικής τάξης δεν επιτρέπουν την παραμονή τους στη Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του δήμου».

Οι λόγοι για τις ραγδαίες εξελίξεις έχουν να κάνουν με εμβολιασμούς εκτός σειράς σε ιδρύματα στη Θεσσαλονίκη. Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε άμεσα για τις έρευνες που ξεκίνησαν και αφού έμαθε τα εμπλεκόμενα πρόσωπα αντέδρασε άμεσα επικαλούμενους λόγους ηθικής τάξης, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του Δήμου.
Σχολιάστε