Δήμος Σαρωνικού: Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί για τον κορονοϊό στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων

Ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, όπως είχε άλλωστε ανακοινωθεί, οι εμβολιασμοί κατά του Covid-19 στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, το οποίο εκτός από Κέντρο Αναφοράς για τον κορονοϊό είναι πλέον και Εμβολιαστικό Κέντρο.

Η πρώτη ημέρα κύλησε ομαλά με εμβολιασμούς της ηλικιακής ομάδας 60-64. Ήδη η ανταπόκριση των πολιτών είναι πολύ μεγάλη, καθώς έχουν προγραμματιστεί ραντεβού για εμβολιασμούς για όλες τις επόμενες ημέρες. Στόχος είναι ο ρυθμός των εμβολιασμών να φτάσει τους 80-100 ανά ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων γίνονται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του Υπουργείου emvolio.gov.gr. Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα του ηλεκτρονικού αιτήματος, θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν την αίτηση τους στο φαρμακείο που τους εξυπηρετεί.

Επισημαίνεται και πάλι ότι το προσωπικό του Κέντρου Υγείας έχει εξειδικευτεί στη διαδικασία του εμβολιασμού από τα ειδικά Κέντρα Εκπαίδευσης του Υπουργείου Υγείας. Τονίζεται δε ότι υπάρχει ξεχωριστή είσοδος για το Κέντρο Εμβολιασμού και οι πολίτες που θα προσέρχονται, θα καθοδηγούνται από την ειδική σήμανση που υπάρχει στον αύλειο χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε