OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Νικόλαου Σκουφά: Η ΕΛΣΤΑΤ ψάχνει συνεργάτες για Απογραφές

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) πρόκειται να διενεργήσει κατά το χρονικό διάστημα 22 Μαρτίου μέχρι και 22 Ιουνίου, 2021, ευρεία απογραφή όλων των Γεωργικών και Κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, σε όλους τους Δήμους και κοινότητες της χώρας.

Η απογραφή διενεργείται κάθε 10 χρόνια με ενιαία πρότυπα και μεθόδους σε όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε
Η «Απογραφή Γεωργίας – Κτηνοτροφίας 2021» έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που ανέκυψαν λόγω της πανδημίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η συλλογή των δεδομένων θα γίνει με ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο μέσω της ειδικής διαδικτυακής εφαρμογής.

Η ΕΛΣΤΑΤ θα αναθέσει τη συλλογή των δεδομένων σε «Απογραφείς» οι οποίοι θα επιλεγούν με συγκεκριμένη διαδικασία και κριτήρια.

Οι «Απογραφείς» θα είναι φυσικά πρόσωπα, ιδιώτες ή υπάλληλοι δημοσίων οργανισμών , απόφοιτοι λυκείου ή εξατάξιου γυμνασίου, ηλικίας από 18 έως 67 ετών.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2021. Οι αιτήσεις των υποψήφιων θα υποβάλλονται στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή (Αίτηση Εγγραφής στο μητρώο Απογραφέων) που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.statistics.gr/el/apografeis-agri-2021

Για περισσότερες πληροφορίες καλείτε στα τηλέφωνα 213 1353035 ή 213 135350 ή 213 1352383 ή στέλνετε e-mail στο [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice

Τζιτζικώστας: Πρώτη η Κεντρική Μακεδονία στη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου

otavoice