OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Ορκωμοσία νέου δημοτικού συμβούλου

Μία ακόμη αλλαγή στη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Νεάπολης-Συκεών σημειώθηκε σήμερα (22/2) με την ορκωμοσία του Κώστα Χαραλαμπίδη ως δημοτικού συμβούλου της δημοτικής παράταξης «Η πόλη αλλιώς», εξέλιξη που εντάσσεται στην αντίληψη της παράταξης για την εναλλαγή δημ. συμβούλων.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, 32 ετών, υπάλληλος της Γ.Γ.Α., με συμμετοχή στο φοιτητικό και αυτοδιοικητικό κίνημα, αντικατέστησε τον παραιτηθέντα Γιάννη Λαθήρα, ενώ τον προηγούμενο μήνα η εκπαιδευτικός Αδαμαντία (Ντία) Κεραμειδά αντικατέστησε την επίσης εκπαιδευτικό Μαρία Κυπραίου.

Ο νέος δημοτικός σύμβουλος έδωσε τον πολιτικό όρκο στο δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών ενώπιον του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη, παρουσία της δημοτικού συμβούλου Ντίας Κεραμειδά και των στελεχών της παράταξης Γιάννη Λαθήρα και Ευδοξίας Θεοδωρίδου. Ο δήμαρχος τού ευχήθηκε «ολόψυχα καλή επιτυχία» στη νέα του αποστολή και «καλή συνεργασία και δημιουργική θητεία προς όφελος των συμπολιτών μας». Επίσης, τον διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και όλη η διοίκηση του δήμου θα είναι στη διάθεσή του «για οποιαδήποτε ενημέρωση, συνεργασία, παρατηρήσεις, προτάσεις, κ.λπ.».

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice