Δήμος Μαραθώνος: Ευχαριστίες για τις δωρεές που αλλάζουν την εικόνα της περιοχής

Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος του Δήμου Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την χρηματική δωρεά που προσφέρει στον Δήμο ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός, που αφορά στην πλήρη ανακατασκευή σε άλλες δυο παιδικές χαρές της περιοχής και συγκεριμένα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Ζούμπερι και στο Γήπεδο Αγίας Μαρίνας στο Μαραθώνα.

Στα πλαίσια της υλοποίησης του σχεδίου που ήδη εφαρμόζεται στον τομέα ανακαίνισης, συντήρησης και πιστοποίησης στις παιδικές χαρές, με την παρούσα δωρεά ο Δήμος θα προχωρήσει στην απομάκρυνση των ακατάλληλων οργάνων και στην αντικατάστασή τους με νέοπιστοποιημένο εξοπλισμό που θα αντικαθίσταται άμεσα όταν χρήζει ανάγκης, έτσι ώστε  τα παιδιά να παίζουν πια με ασφάλεια χωρίς να διατρέχουν κανέναν κίνδυνο.

Επιπλέον, η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά και την συντοπίτισσά κ. Ουρανία-Ιωάννα Καλαφατά, Αρχιτέκτων Μηχανικό και Γραμματέα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ουΔημοτικού Σχολείου Νέας Μάκρης, η οποία επίσης προβαίνει σε δωρεά της μελέτης του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού του αύλειου σχολικού χώρου του οικοπέδου που ανήκει στο 1οΔημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης, όπου και πραγματοποιήθηκε πρόσφατα κατεδάφιση.

Ο παρών αρχιτεκτονικός σχεδιασμός θα πραγματοποιηθεί με βάση τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης, τις ισχύουσες προδιαγραφές για τις σχολικές εγκαταστάσεις και βάσει των εγκεκριμένων μελετών από την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία. 

«Η καθημερινότητα στον Δήμο μας αλλάζει χάρη στις προσπάθειες και τις ενέργειές μας προς αυτήν την κατεύθυνση και ως Δημοτική Αρχή, εργαζόμαστε για να διασφαλίζουμε συνεχώς την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων μας. Οι παιδικές χαρές, οι σχολικές εγκαταστάσεις και γενικώς ό,τι αφορά στα παιδιά μας, αποτελεί προτεραιότητα για εμάς» δήλωσε ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε