OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ληξουρίου: “Η παραμικρή χαλάρωση θα ήταν καταστροφική”

Οι τελευταίες ανακοινώσεις κρουσμάτων κορονοϊού στην Κεφαλονιά αποδεικνύουν περίτρανα ότι απαιτείται εγρήγορση και κυρίως τήρηση των μέτρων και των κανόνων που η πολιτεία έχει ανακοινώσει.

“Το γεγονός ότι τη μια μέρα είμαστε με μηδενικά κρούσματα δεν μας εγγυάται το αύριο όπως περίτρανα αποδείχθηκε. Η παραμικρή χαλάρωση θα ήταν καταστροφική” ανέφερε σχετικά ο Δήμος Ληξουρίου ο οποίος έκανε έκκληση στους πολίτες για πιστή τήρηση των κανόνων που έχουν ανακοινωθεί.

Μάλιστα στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει:

“Καλούμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί , να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες και τους επαγγελματίες ή εργαζόμενους που έρχονται σε επαφή με τις περιοχές που έχουν εντοπιστεί τα κρούσματα να τηρούν με αυστηρότητα τους κανόνες προστασίας και απολύμανσης.
Καθαρά για λόγους πρόληψης αύριο Παρασκευή τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας θα παραμείνουν κλειστά για να πραγματοποιηθούν απολυμάνσεις.
Βαδίζουμε στην κορύφωση του δεύτερου κύματος της πανδημίας και οφείλουμε να διαφυλάξουμε ότι πετύχαμε το προηγούμενο διάστημα για να βγούμε όλοι νικητές”.

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice