OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Καρπενησίου: Σύσκεψη για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας με το Υπ. Προστασίας του Πολίτη

Με αφορμή το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ, πραγματοποιήθηκε συντονιστική σύσκεψη που συγκάλεσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μέσω τηλεδιάσκεψης με τους Προέδρους των  Περιφερειακών Ενοτήτων Δήμων.

Στη τηλεδιάσκεψη προΐστανται ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδης, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Ν. Χαρδαλιάς και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Β. Παπαγεωργίου. Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης καθώς και οι υπόλοιποι 12 Πρόεδροι των ΠΕΔ και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου.

Το αντικείμενο της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός όλων των φορέων για την από κοινού αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων και η καταβολή κάθε δυνατής προσπάθειας ώστε να εφαρμοσθεί το εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Ο Δήμος Καρπενησίου είναι  έτοιμος και σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση της επερχόμενης κακοκαιρίας και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανία, την Αστυνομική και Πυροσβεστική Διεύθυνση καθώς και με τις υγειονομικές υπηρεσίες.

Σε κάθε περίπτωση συνιστούμε σε όλους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απαραίτητες και πάντα με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Επίσης, ο Δήμος Καρπενησίου είναι στη διάθεση όλων των δημοτών να τους εξυπηρετήσει σε περίπτωση που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα με την πρόσβασή τους στα εμβολιαστικά κέντρα που έχουν προγραμματισμένο ραντεβού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Δ.Ραφήνας-Πικερμίου: Σύσκεψη για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

otavoice

Παρέμβαση υπουργών για το έργο της γέφυρας “Μπελεγρίνο” ζητά ο δήμαρχος Ν. Πηλίου

otavoice

Δ.Νέας Ιωνίας: Συνεργασία Μανούρη-Ασκητή για ενίσχυση κοινωνικών δομών και υγείας

otavoice

Συνεργασία Δ.Κουρέτα και Ν. Σακκά για το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

otavoice

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice