Δήμος Αμαρουσίου: Ξεκίνησαν τα ανοικτά διαδικτυακά μαθήματα χορού του Πολιτιστικού Κέντρου

Αμπατζόγλου: «Ο πολιτισμός και οι τέχνες προσβάσιμες για όλους τους Μαρουσιώτες»

Σε συνέχεια των κατευθύνσεων που έχουν δοθεί από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλουπρος τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ)Νίκο Πέππα όσο αφορά τις διαδικτυακές δράσεις του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου για το 2021, γνωστοποιούνται τα βίντεο που περιλαμβάνουν τα πρώτα «ανοικτά» μαθήματα χορού (latin, ballet, tribal).

Τα μαθήματα χορού, που μέχρι στιγμής διεξάγονται με τη μορφή τηλεδιάσκεψης για τα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου, γίνονται και «ανοικτά» προκειμένου περισσότεροι Μαρουσιώτες να γνωρίσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες της ΚΕΔΑ.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλουγια το θέμα αυτό δηλώνει: «Ανταποκρινόμαστε στην ανάγκη αφενός για ψυχαγωγία και αφετέρου για εκπαίδευση. Όσο η πανδημία επιβάλλει την κοινωνική απόσταση, εμείς μέσω διαδικτύου θα προσπαθούμε με ειδικές δράσεις να κρατούμε τους συμπολίτες μας ενωμένους και ενεργούς».

Βίντεο:

Οι διαδικτυακές πολιτιστικές δράσεις  του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιούνται με όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού COVID-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε