Δήμος Αλεξανδρούπολης: “Πενθούμε για τον θάνατο ενός πυροσβέστη ΉΡΩΑ”

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης η είδηση ότι πνίγηκε πυροσβέστης όταν ευρισκόμενος στο πυροσβεστικό όχημα στην περιοχή του Απαλού παρασύρθηκε από τα νερά ενώ πήγαινε να απεγκλωβίσει μαθητές από σχολείο.

Ο 46χρονος αρχιπυροσβέστης ήταν οδηγός σε πυροσβεστικό όχημα, το οποίο εγκλωβίστηκε στα νερά της βροχής και στην προσπάθειά του να βγει από το όχημα, στο οποίο επέβαιναν άλλοι δύο συνάδελφοί του, παρασύρθηκε και βρέθηκε νεκρός αρκετά μέτρα πιο πέρα, κοντά στα ρέματα του αεροδρομίου.

Σοκαρισμένοι οι συνάδερφοι του, αστυνομικοί και όσοι βρέθηκαν στο σημείο, δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν όχι “έφυγε” στο καθήκον τόσο άδικα.

“Πενθούμε για τον θάνατο ενός πυροσβέστη ΉΡΩΑ, ο οποίος χάθηκε την ώρα του καθήκοντος ενώ προσπαθούσε να απεγκλωβίσει και να σώσει παιδιά από την πλημμύρα που προξένησε η θεομηνία” ανέφερε σε μήνυμά του ο Δήμος Αλεξανδρούπολης που θρηνεί για την απώλεια του 46χρονου αρχιπυροσβέστη.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Σήμερα, θρηνούμε τον χαμό ενός συνανθρώπου μας.
Πενθούμε για τον θάνατο ενός πυροσβέστη ΉΡΩΑ, ο οποίος χάθηκε την ώρα του καθήκοντος ενώ προσπαθούσε να απεγκλωβίσει και να σώσει παιδιά από την πλημμύρα που προξένησε η θεομηνία.

Εκφράζουμε τη θλίψη, την οδύνη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του για τον άδικο χαμό του.
Είθε ο Θεός να βοηθήσει ώστε να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα από τη πρωτόγνωρη αυτή μανία της Φύσης!”.
Σχολιάστε