OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Αρβανίτης: “Καλούμε τους δημότες της Αρχαίας Ολυμπίας να τηρούν πιστά τα μέτρα”

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα διενέργειας δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19, που έγινε με πρωτοβουλία του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν rapid tests από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Πανόπουλο και την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στο Βασιλάκι. Στο Πανόπουλο, συγκεκριμένα, έγιναν 50 rapid tests με συμμετοχή και κατοίκων από τις γύρω Κοινότητες Αντρωνίου, Αγίας Κυριακής, Αγίας Τριάδας, Κακοταρίου, Κρυόβρυσης και Τσιπιάνων. Στο Βασιλάκι αντίστοιχα πραγματοποιήθηκαν 55 τεστ, με συμμετοχή και κατοίκων από τις όμορες Κοινότητες Άσπρων Σπιτιών, Κάμενας, Λούβρου, Μουριάς, Ξηροκάμπου και Πευκών. Και στις δύο Κοινότητες τα τεστ βγήκαν αρνητικά, όπως και τα εκατοντάδες προηγούμενα τεστ που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος.

«Μ’ αυτές τις δράσεις ολοκληρώθηκε η προληπτική διενέργεια ελέγχων σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας», δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Βασίλης Αρβανίτης, τονίζοντας: «Ευχαριστούμε δημόσια τον ΕΟΔΥ και τους ανθρώπους που στελεχώνουν τα κλιμάκιά του για την άψογη συνεργασία που είχαμε μαζί τους στη διενέργεια των τεστ. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας έχει μηδενικά κρούσματα. Καλούμε τους δημότες να τηρούν πιστά τα μέτρα ώστε όλοι να παραμείνουμε ασφαλείς και αλώβητοι από αυτή την επίπονη και δύσκολη διαδικασία στην οποία έχουμε περιέλθει χωρίς τη θέλησή μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

 

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice