Αρνητικά όλα τα rapid test σε 4 περιοχές του Δήμου Μεσσήνης

Έλεγχοι με τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού COVID-19, διενεργήθηκαν σε 4 περιοχές του Δήμου Μεσσήνης από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου έως και σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου.

Τα  rapid τεστ πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και νοσηλεύτριες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Η προσέλευση των κατοίκων των τεσσάρων περιοχών ήταν ικανοποιητική και τα αποτελέσματα των τεστ ήταν όλα αρνητικά.

Πιο συγκεκριμένα στο Κοινοτικό Κατάστημα Βαλύρας της Δ.Ε. Ιθώμης διενεργήθηκαν τη Δευτέρα 60 έλεγχοι. Στο Γυμνάσιο-Λύκειο Ανδρούσας της Δ.Ε. Ανδρούσας την Τρίτη έγιναν 72 τεστ και την ίδια μέρα στο Αγροτικό Ιατρείο Κλήματος της Κοινότητας Τρικόρφου 37. Οι προγραμματισμένοι έλεγχοι του τριημέρου ολοκληρώθηκαν σήμερα στο Περιφερειακό Ιατρείο Αβραμιού της Δ.Ε. Μεσσήνης με την πραγματοποίηση 80 τεστ.

Με στόχο την υγειονομική ασφάλεια των πολιτών, θα καταρτιστεί νέο πρόγραμμα διενέργειας rapid τεστ σε περιοχές της περιφέρειας του Δήμου, ώστε να συνεχιστούν οι έλεγχοι σε όσο το δυνατόν περισσότερο πληθυσμό χωρίς να απαιτείται μετακίνησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

 
Σχολιάστε