Ανταπόκριση των πολιτών στην διεξαγωγή των rapid test του Δήμου Ασπροπύργου

Με πρωτοβουλία του Δήμου Ασπροπύργου και σε αγαστή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, διεξήχθησαν την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021  rapid test σε πεζούς στην Πλατεία Δημαρχείου στον Ασπρόπυργο. Η προσέλευση υπήρξε, για ακόμα μια φορά, μεγάλη και η ροή των εξετάσεων εξελίχθηκε ομαλά, δίχως συνωστισμούς. Οι υποβληθέντες στην ταχεία εξέταση για τον COVID-19, αφού πρώτα είχαν στείλει το απαραίτητο μήνυμα μετακίνησης και είχαν μαζί τους το ΑΜΚΑ τους υποβλήθηκαν στην εξέταση και έλαβαν τα αποτελέσματα μέσα στην επόμενη ώρα.

Σ’ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων τα στελέχη  της Δημοτικής Αστυνομίας Ασπροπύργου, μοίραζαν προστατευτικές μάσκες και αντισηπτικά στους πολίτες,  περιμετρικά του Δημαρχιακού Μεγάρου, σε καταστήματα και έξω από τις τράπεζες, πληροφορώντας τους δημότες για τη δυνατότητα να εξετασθούν άμεσα και δωρεάν από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, ευχαριστεί για άλλη μια φορά τους δημότες για την ανταπόκριση τους, όπως και το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τη διαρκή και την  υψηλού επαγγελματικού επιπέδου υποστήριξη του. Οι προσπάθειές μας θα συνεχιστούν με ανάλογο προγραμματισμό για rapid test.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε