Συνάντηση Ζέρβα με τον Αναπληρωτή ΥΠΕΣ Στ. Πέτσα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιο Πέτσα, θα υποδεχθεί αύριο (Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021) στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Η συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης, είναι προγραμματισμένη για τις 6.00 το απόγευμα.

Αυτή θα είναι η δεύτερη συνάντηση μεταξύ των δυο ανδρών σε διάστημα μόλις λίγων ημερών. Θυμίζουμε πως την περασμένη εβδομάδα είχαν συνάντηση στην Αθήνα.

Σε εκείνη την πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν την επικείμενη μεταρρύθμιση στον χώρο της αυτοδιοίκησης.

Φυσικά, στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν, ακόμη, ζητήματα σχετικά με την αξιοποίηση από πλευράς Δήμου Θεσσαλονίκης του αναπτυξιακού προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”, με σκοπό τη χρηματοδότηση σημαντικών παρεμβάσεων σε ένα ευρύ πεδίο, αλλά και για την εξέλιξη του προγράμματος “Φιλόδημος ΙΙ”.

Στη συνάντηση εκείνη ο Κωνσταντίνος Ζέρβας απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Πέτσα να επισκεφθεί το αμέσως επόμενο διάστημα τη Θεσσαλονίκη, πράγμα που θα συμβεί αύριο (21/1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ 
Σχολιάστε