Π.Ε. Τρικάλων: Επίσκεψη Μ. Μπαγιώτη στον Αντιπεριφερειάρχη Χρ. Μιχαλάκη

Στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων βρέθηκε ο αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού Θεσσαλίας της ΝΔ κ. Μιχάλης Μπαγιώτης, μετά τον πρόσφατο ορισμό του από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η πρώτη επαφή του κ. Μπαγιώτη μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων δεν θα μπορούσε παρά να είναι με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, ο οποίος κατέχει και ένα ιδιαίτερα κρίσιμο πόστο στη ΝΔ, αυτό του αναπληρωτή γραμματέα Αυτοδιοίκησης του κόμματος. Ένα όργανο μέσα από το οποίο περνούν και επεξεργάζονται οι πολιτικές προτάσεις για τα θέματα της Αυτοδιοίκησης, με το κυβερνών κόμμα να επενδύει και να βασίζει πολλά στο κεφάλαιο Χρήστος Μιχαλάκης.

Η συνάντηση όπως ήταν αναμενόμενο έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αφού οι δύο άνδρες διατηρούν άριστες σχέσεις, με τον Αντιπεριφερειάρχη να συγχαίρει τον κ. Μπαγιώτη για τα νέα καθήκοντα που ανέλαβε, τονίζοντας πως είναι σίγουρος πως θα τα φέρει εις πέρας με επιτυχία.

Την συνάντηση των δύο ανδρών ακολούθησε αυτή με τον Διευθυντή της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κ. Γιώργο Καρανάσιο, που μετέφερε τις απόψεις του σε σειρά θεμάτων, καθώς αποτελεί ένα από τα παλαιότερα μέλη της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων (πρώην ΝΟΔΕ), βρισκόμενος πάντα στην πρώτη γραμμή, με σημαντικές παραστάσεις και εμπειρίες.

 
Σχολιάστε