OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Π.Ε. Καρδίτσας: Αποκαθίστανται τα προβλήματα πρόσβασης στο Λεοντίτο

Εντατικοί είναι οι ρυθμοί των εργασιών αποκατάστασης της πλήρους και ασφαλούς πρόσβασης στην Τ.Κ Λεοντίτου, μετά τις ζημιές που είχαν προκληθεί από την κακοκαιρία “ΙΑΝΟΣ”.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιο, οι βροχοπτώσεις του Δεκεμβρίου είχαν επιδεινώσει τα προβλήματα: “Μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα του ΙΑΝΟΥ και οι βροχοπτώσεις στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου, έκαναν εντονότερα τα προβλήματα στο συγκεκριμένο σημείο. Σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τη Δ/νση Τεχνικών Έργων και τον Δήμαρχο Αργιθέας κ. Ανδρέα Στεργίου, μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιχειρούν στην περιοχή, διευθετώντας την κοίτη του ποταμού.

Πρόκειται για μια πιο μόνιμη παρέμβαση, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα αποκλεισμού της της Τ.Κ. Λεοντίτου, σε περίπτωση νέων έντονων καιρικών φαινομένων. Αυτό ήταν το μέλημα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού από την πρώτη στιγμή. Να δώσουμε έμφαση στην αποκατάσταση ζημιών ακόμη και σε απομακρυσμένες ορεινές περιοχές, έστω και πέρα των αρμοδιοτήτων μας, ώστε να είναι εφικτή η καθημερινή οδική επικοινωνία των κατοίκων”.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice