Ο Δήμος Ασπροπύργου μεριμνά για την προστασία της υγείας εκπαιδευτικών και μαθητών

Ο Δήμος Ασπροπύργου το τελευταίο αυτό δύσκολο χρονικό διάστημα, διευρύνει τις προσπάθειές του για την προστασία της Υγείας των Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και των Μαθητών των Δημοτικών Σχολείων. 

Στο πλαίσιο αυτό και έπειτα από τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για το άνοιγμα των Δημοτικών Σχολείων, ο Δήμος Ασπροπύργου σε συνεργασία με το  Υπουργείο και τον ΕΟΔΥ  ξεκινάει τη Δευτέρα (18/1) να πραγματοποιεί δειγματοληπτικούς ελέγχους για τον COVID-19 με rapid test  σε Εκπαιδευτικούς 13 μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και σε μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, άνω των 10 ετών με  την  συγκατάθεση  γονέων-κηδεμόνων. 

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου  για την συγκεκριμένη δράση δήλωσε, ότι βασικό μέλημα  του Δήμου Ασπροπύργου είναι η ενίσχυση της Υγείας στο σχολικό περιβάλλον και η ασφάλεια των Σχολείων του Δήμου, παρέχοντας στοιχεία στην αρμόδια επιτροπή των λοιμωξιολόγων, έτσι ώστε το συντομότερο δυνατόν, η ζωή των κατοίκων της Περιφερειακής Ενότητας και ειδικότερα του Δήμου Ασπροπύργου να επανέλθει στους κανονικούς της  ρυθμούς. 

 
Σχολιάστε