Νέο πρόγραμμα σίτισης αδέσποτων ζώων στη Λέρο

Ο Δήμος Λέρου λαμβάνοντας υπόψιν το μείζον πρόβλημα σίτισης των αδέσποτων ζώων καλεί τους ενδιαφερόμενους φιλόζωους πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εθελοντικό πρόγραμμα σίτισης των αδέσποτων ζώων στο νησί, να προβούν στις ενέργειες που περιγράφονται παρακάτω, μέχρι την Παρασκευή 29-1-2021.

Λόγω της πανδημίας που έχει επιφέρει ο COVID-19 , η αποστολή στοιχείων θα πραγματοποιηθεί μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Λέρου σε ειδική φόρμα που υπάρχει για τον σκοπό αυτό (https://www.leros.gr/adespota-dimos-leroy.php) ή εναλλακτικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email επικοινωνίας [email protected]).

Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι καλούνται:
1. Να δηλώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο
επικοινωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)

2. Να δηλώσουν την τοποθεσία και τον αριθμό (κατά προσέγγιση) των
αδέσποτων ζώων που υπάρχουν στην περιοχή

3. Να δηλώσουν τις εβδομαδιαίες ανάγκες (κατά προσέγγιση) των αδέσποτων
ζώων σε ξηρά τροφή για χρονικό διάστημα ενός (1) μήνα

Μετά την καταγραφή των αναγκών, ο Δήμος Λέρου θα προμηθεύσει τους εθελοντές φιλόζωους που θα συνεπικουρήσουν την όλη προσπάθεια με ξηρά τροφή, που θα διατεθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στα αδέσποτα ζώα που υπάρχουν στο νησί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη δράση, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία Δημάρχου (κα Σπύρου Σοφία, τηλ. 22473.60200) ή στο Γραφείο Αντιδημάρχου (κ. Άκης Γρεκός,
τηλ. 22473.60235), καθημερινά 10.00 έως 12.00. Σημειώνεται ότι για το σκοπό της σίτισης των αδέσποτων ζώων, ο Δήμος Λέρου θα χορηγεί προς τους εθελοντές φιλόζωους ειδική βεβαίωση μετακίνησης, βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε