Μεταστέγαση των Υπηρεσιών του Δήμου Νέας Σμύρνης

Υπογράφτηκε μεταξύ του Δήμου Νέας Σμύρνης και του ιδιοκτήτη του κτιρίου που βρίσκεται επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 2, ακριβώς στην είσοδο της πόλης από την Καλλιθέα και την Λεωφόρο Συγγρού, σύμβαση ενοικίασης τριών ορόφων.

Πρόκειται για έναν χώρο χρήσης γραφείων επιφάνειας 1.380 τ.μ. και 215 τ.μ. βοηθητικών χώρων και θέσεων στάθμευσης με υψηλές προδιαγραφές υγιεινής, ασφάλειας, λειτουργικότητας και ψηφιακών υποδομών, γεγονός που εξασφαλίζει αυξημένες δυνατότητες και μεγαλύτερη ευελιξία για τις υπηρεσίες του Δήμου.

Η ανεύρεση ενός κτιρίου κατάλληλου να φιλοξενήσει όλες τις υπηρεσίες του Δήμου είναι εδώ και πολλά χρόνια κύριο μέλημα της Δημοτικής Αρχής. Είναι γεγονός πως στο κέντρο της πόλης τέτοιο κτίριο δεν υπάρχει ούτε και μεγάλο οικόπεδο στο οποίο θα μπορούσε να ανεγερθεί ένα νέο δημαρχείο. Ως εκ τούτου ο Δήμος, που έχει ως κύριο μέλημά του την ασφάλεια του προσωπικού του και την σωστή εξυπηρέτηση των πολιτών, ακολουθεί την καλύτερη δυνατή λύση, δηλαδή την ενοικίαση ενός μεγάλου κτιρίου στην είσοδο της πόλης, δίπλα από το πάρκο Εθνικής Μνημοσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε