OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Επίσκεψη Δημάρχου Βοΐου στο “στρατηγείο” του Χαρδαλιά

Κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα για υποθέσεις του Δήμου, ο Δήμαρχος Βοϊου Χρήστος Ζευκλής επισκέφτηκε την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, όπου συναντήθηκε με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά καθώς και με τον γενικό γραμματέα Αντιστράτηγο Π.Σ. ε.α. κ. Βασίλη Παπαγεωργίου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στον έντονο προβληματισμό που προκύπτει λόγω της κρίσης που έχει δημιουργήσει η πανδημία στο Βόιο. Τονίστηκε ιδιαίτερα η άσχημη ψυχολογική κατάσταση των κατοίκων, αποτέλεσμα του συνεχιζόμενου lockdown που επικρατεί στην περιοχή μας. Απο την πλευρά της Πολιτικής Προστασίας, έγινε πλήρης ενημέρωση όσον αφορά την εικόνα που επικρατεί καθώς και για τα μέτρα που λαμβάνονται, ένα θέμα το οποίο εξ αρχής η δημοτική αρχή παρακολουθεί αδιαλείπτως.

Στην συνέχεια ο κ. Παπαγεωργίου ξενάγησε τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο κ. Μαγιάγκα στις καινούριες εγκαταστάσεις της Πολιτικής Προστασίας, στο κέντρο ιχνηλάτησης, το κέντρο διαχείρησης εμβολιασμών όπως και το κέντρο διαχείρισης κρίσεων. Από την πλευρά του, ο δήμαρχος κ. Ζευκλής ευχαρίστησε την ηγεσία της Πολιτικής Προστασίας για την υποδοχή και την ενημέρωση, και αναμένει τις επόμενες κινήσεις της για να επανέλθει ο δήμος σε κανονικούς ρυθμούς όσον το δυνατό γρηγορότερα.

Σχετικά Άρθρα

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice

Η Πάτρα αποκτά ουσιαστική πρόσβαση στο Παναχαϊκό όρος

otavoice

Δ.Ραφήνας-Πικερμίου: Σύσκεψη για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

otavoice

Παρέμβαση υπουργών για το έργο της γέφυρας “Μπελεγρίνο” ζητά ο δήμαρχος Ν. Πηλίου

otavoice