Δήμος Θεσσαλονίκης: Εκτεταμένοι έλεγχοι από την Δημοτική Αστυνομία για την τήρηση των μέτρων

Επί ποδός θα βρίσκονται το προσεχές Σαββατοκύριακο οι δυνάμεις της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, φροντίζοντας σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ για την ομαλή λειτουργία της πόλης και την τήρηση των μέτρων, τόσο αυτών που αφορούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας όσο και αυτών που έχουν να κάνουν με την προστασία απέναντι στον κορονοϊό.

Εν όψει της δυνατότητας που δίδεται στα καταστήματα να μείνουν ανοιχτά την προσεχή Κυριακή 24 Ιανουαρίου, η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης θα έχει δυναμική παρουσία στην πόλη και θα διενεργεί εκτεταμένους ελέγχους. 

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για δράσεις Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρης Δαγκλής, μιλώντας στην TV100 και στην εκπομπή “Δημότης Online” με τον Παναγιώτη Κρινή απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να τηρήσουν με ευλάβεια τόσο τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας όσο και τα μέτρα προστασίας λόγω κορωνοϊού, κρατώντας τις αποστάσεις, φορώντας τις μάσκες τους και αποφεύγοντας τον συγχρωτισμό.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 4.00 το απόγευμα του Σαββάτου και την Κυριακή η στάθμευση στο σύστημα THESi θα είναι ελεύθερη.
Σχολιάστε