Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Ιατρείο στην Εξοχή για τους πολίτες της τρίτης ηλικίας

Ανάσα ανακούφισης σε όλους τους δημότες της Εξοχής και ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους πολίτες, που δοκιμάζονται σε μία περίοδο που το σύστημα υγείας είναι επιβαρυμένο από την πανδημία, δίνει το νέο ιατρείο που λειτουργεί από τις αρχές του νέου χρόνου στην περιοχή.

Η νέα δομή  ικανοποιεί ένα βασικό αίτημα των κατοίκων της Εξοχής και λειτουργεί για πρώτη φορά στην περιοχή μετά από τις συστηματικές ενέργειες του δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιου Καϊτεζίδη που έχει θέσει ως προτεραιότητα του την προστασία όλων των ηλικιωμένων σε κάθε κοινότητα του δήμου. Εντάσσεται στο δίκτυο των δομών αλληλεγγύης προς την Τρίτη Ηλικία του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας (ΚΕΚΠΑΠ). Διαθέτει Γενικό Ιατρό για όλα τα ωφελούμενα-εγγεγραμμένα μέλη των ΚΑΠΗ, ενώ εξυπηρετεί τη δωρεάν συνταγογράφηση εξετάσεων και της φαρμακευτικής τους αγωγής.

Στόχος μας είναι το ιατρείο να εμπλουτίζεται διαρκώς και να ενισχύεται με νέες δράσεις και προγράμματα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ώστε οι ηλικιωμένοι δημότες μας να είναι πάντα υγιείς και ενεργά κύτταρα σε όλους τους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας” σημειώνει ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Το Ιατρείο στεγάζεται στο Κοινοτικό Κατάστημα της Εξοχής. Πληροφορίες για την εγγραφή και την συνταγογράφηση, παρέχονται καθημερινά από το νοσηλευτικό προσωπικό τις ώρες από 08.00 έως τις 13.00 στο τηλέφωνο 2310 357186.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός οι επισκέψεις αυτό το διάστημα, λόγω της πανδημίας, θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού και με την τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας στο πλαίσιο αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε