Δήμος Ωρωπού: Ξεκινά η κατασκευή δικτύου αποχέτευσης των ΔΚ Καπανδριτίου, Πολυδενδρίου, Αφιδνών

Υπογράφηκε η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Ωρωπού και της Ε.Υ.Δ.Α.Π. Α.Ε. για την κατασκευή των Έργων Αποχέτευσης, του Δήμου Ωρωπού στο Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων της Ψυττάλειας.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο υποδομής που ήταν από τις πρώτες προτεραιότητες με την ανάληψη των καθηκόντων μας τον Σεπτέμβρη του 2019. Μέσα στα μεγάλα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία στη χώρα μας και παρά τις δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί στη λειτουργία των υπηρεσιών, προχωράμε στην υλοποίηση των δεσμεύσεων που αναλάβαμε απέναντι στους συμπολίτες μας, καταβάλλοντας την καλύτερη δυνατή προσπάθεια», δήλωσε ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.

O Δήμαρχος Ωρωπού και ο Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Ηλιάσκος είχαν άριστη συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΥΔΑΠ για την ολοκλήρωση των εγκρίσεων των μελετών και την χρηματοδότηση του έργου.

Μετά την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης θα ακολουθήσει η κατάθεση πρότασης χρηματοδότησης του έργου από την ΕΥΔΑΠ και η δημοπράτησή του εντός του 2021.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 27.500.000 € περίπου και θα λύσει ένα μεγάλο περιβαλλοντικό πρόβλημα στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ 
Σχολιάστε