Δήμος Κ. Κέρκυρας: Τοποθέτηση τάπητα ασφαλείας στο Δημοτικό Σχολείο Σπαρτύλα

Μεταμορφώθηκε στην κυριολεξία η αυλή του Δημοτικού Σχολείου Σπαρτύλα το οποίο απέκτησε δωρεάν τάπητα ασφαλείας μετά από κλήρωση που έγινε σε ειδική διαδικασία διαγωνισμού εταιρείας ανακύκλωσης ελαστικών. Παράλληλα, συνεχίστηκε σήμερα η τοποθέτηση προκατασκευασμένων σχολικών αιθουσών στην πόλη της Κέρκυρας.

Σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση ελαστικού τάπητα στον αύλειο χώρο, σημειώνεται ότι ο Δήμος της Κέρκυρας είχε ενημερώσει αρμοδίως για τον εν λόγω διαγωνισμό εκ μέρους της Ecoelastika, εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η οποία ανακυκλώνει ελαστικά στη χώρα μας, και η συμμετοχή των σχολείων της Κέρκυρας ήταν μεγάλη. Τελικά κληρώθηκε το Δημοτικό Σχολείο Σπαρτύλα και πλέον η αλλαγή στην εικόνα είναι μεγάλη. Είναι χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες της εταιρείας σε σχετική ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της. Ειδικότερα: https://eke.ecoelastika.gr/energoies-etairikis-koinonikis-euthunis/tetrathesio-dimotiko-sxoloio-spartula-kerkura/

Προκατασκευασμένες αίθουσες στην πόλη

Συνεχίστηκε και σήμερα η τοποθέτηση προκατασκευασμένων σχολικών αιθουσών στην πόλη της Κέρκυρας αυτή τη φορά. Σημειώνεται ότι χθες τοποθετήθηκαν δύο αίθουσες στον Σπαρτύλα ενώ σήμερα τοποθετούνται τέσσερις στην πόλη της Κέρκυρας ενώ προβλέπεται η τοποθέτηση και επιπλέον σε άλλα σχολεία (Κανάλια κ.α.). Οι εν λόγω αίθουσες τοποθετούνται για την κάλυψη αναγκών της δίχρονης προσχολικής αγωγής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε