OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: 4 θετικά κρούσματα σε σύνολο 584 δειγμάτων στα drive through tests

«Καθαρή» ήταν η συντριπτική πλειοψηφία των αποτελεσμάτων των drive through covid tests που έκαναν ο ΕΟΔΥ και ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για όσους θέλησαν να εξεταστούν στην σχετική δράση. Μόλις 4 δείγματα βγήκαν θετικά στον ιό σε σύνολο 584 πολιτών που πέρασαν με το όχημά τους για να εξεταστούν από την οδό Μαρίνου Αντύπα, όπου είχε στηθεί το επιτελείο του ΕΟΔΥ, αποδεικνύοντας ότι η πόλη αντέχει απέναντι στην πανδημία τηρώντας, σε μεγάλο ποσοστό, τα μέτρα προστασίας.

Σε αυτό ας προστεθεί ότι το τεστ έκαναν και ορισμένοι που γνώριζαν ότι είχαν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα – κάποιοι δε από αυτούς είχαν αρχίσει να εμφανίζουν συμπτώματα – κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και αυτά τα 4 θετικά δείγματα ήταν ανθρώπων που γνώριζαν την κατάσταση, ήρθαν να εξεταστούν και δεν αδιαφόρησαν ώστε να διασπείρουν περαιτέρω τον ιό.

«Η σχεδόν άριστη εικόνα που παρουσιάσαμε σαν πόλη στα drivethroughtestτου ΕΟΔΥ είναι ένα θετικό μήνυμα για την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να αποτελέσει επιχείρημα για εφησυχασμό και χαλάρωση. Πρέπει να συνεχίσουμε εξίσου σοβαρά και ευσυνείδητα μέχρι να κερδίσουμε, όχι μόνο μια μάχη, αλλά το σύνολο του πολέμου. Θέλω να ευχαριστήσω τους Ηρακλειώτες που επιδεικνύουν σοβαρότητα και ωριμότητα στην συμπεριφορά τους. Μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση», το μήνυμα του δημάρχου της πόλης, Νίκου Μπάμπαλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

 

Σχετικά Άρθρα

Κοζάνη: Κλειστή η γέφυρα Σερβίων την Κυριακή για δοκιμές φόρτισης

otavoice

O Δημήτρης Δεληγιάννης επικεφαλής της Συμπαράταξης Λαρισαίων

otavoice

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice