OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ελασσόνας: Στη Βερδικούσια την Τετάρτη (13/1) τα Drive Through Rapid Tests

Στη Βερδικούσια θα βρίσκεται αύριο Τετάρτη 13 Ιανουαρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00μ.μ, συνεργείο του ΕΟΔΥ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 στην ορεινή Βερδικούσια.

Οι πολίτες μπορούν να εξετασθούν δωρεάν, γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους. Η διεξαγωγή των “Drive Through Rapid Tests” εξασφαλίζει ασφάλεια για τους πολίτες, οι οποίοι δεν χρειάζεται να εισέρχονται για ελέγχους μέσα στα Νοσοκομεία, ενώ παράλληλα διευκολύνεται σημαντικά και το έργο του ιατρικού προσωπικού που δεν θα απασχολείται πλέον με τη λήψη δειγμάτων.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Συνεχίζουμε σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και τον Πρόεδρο του Περιφ. Συμβουλίου κ. Βασίλειο Πινακά, τη διενέργεια “Drive Through Rapid Tests” από συνεργεία του ΕΟΔΥ προκειμένου να εξεταστούν γρήγορα και με ασφάλεια οι πολίτες μας. Αύριο Τετάρτη το συνεργείο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην ορεινή Βερδικούσια, ώστε οι κάτοικοι να εξεταστούν γρήγορα και με ασφάλεια χωρίς να μετακινηθούν. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας και να μην αφήνουμε απαρατήρητα τυχών συμπτώματα. Χρειάζεται προσοχή, σύνεση, πειθαρχία και ατομική ευθύνη. Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς καθώς ο κίνδυνος ελλοχεύει παντού και δεν χρειάζεται εφησυχασμός από κανένα μας»

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice