OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Διονύσου: Διαδικτυακά πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Διονύσου από το Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη. Η εκδήλωση λόγω των προληπτικών μέτρων κατά του Covid-19 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά διαδικτυακά, με τη συμμετοχή εργαζομένων, αντιδημάρχων και αιρετών, εκπροσώπων Νομικών προσώπων και στελεχών του Δήμου.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου π.Χρυσοβαλάντης, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σε εργαζόμενους και αιρετούς.

Στο πλαίσιο της κοπής της πίτας κληρώθηκαν δεκάδες δώρα σε εργαζομένους, τα οποία προσέφεραν χορηγοί – επιχειρήσεις του Δήμου Διονύσου. Αποδόθηκαν επίσης τιμητικοί έπαινοι στους υπαλλήλους κ.Παναγιώτη Πολυκανδρίτη και κ.Παναγιώτη Αργυρόπουλο, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει στο Δήμο 25 χρόνια ευδόκιμης παρουσίας και συνεισφοράς.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους που κράτησαν όρθιο το Δήμο κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, ενώ αναφερόμενος στην ανάγκη συνέχισης της προσπάθειας βελτίωσης του Δήμου έκανε λόγο για «στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε όλοι μαζί, για τους συμπολίτες μας αλλά κι εμάς τους ίδιους».

Ακολουθεί ο χαιρετισμός του κ.Καλαφατέλη:

 «Αγαπημένοι μου συνάδελφοι,

Να σας καλωσορίσω όλες και όλους στη σημερινή διαφορετική κοπή πίτας του Δήμου μας, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά μέσω διαδικτύου, και να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα για τη συμμετοχή σας.

Όπως αντιλαμβάνεστε, φέτος ήταν μονόδρομος να κόψουμε την ετήσια πίτα μας από απόσταση, λόγω της πανδημίας του Covid-19, καθώς αυτό που προέχει είναι η ζωή και η ασφάλειά μας.  Είμαι βέβαιος ότι του χρόνου θα μπορέσουμε να κόψουμε την πίτα του Δήμου μας όπως παλιά, με τον παραδοσιακό τρόπο. Το έχουμε άλλωστε ανάγκη να βρεθούμε επιτέλους όλοι μαζί και να ανταλλάξουμε τις ευχές μας χωρίς απαγορεύσεις και περιορισμούς.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2020 ήταν για την Οικογένεια του Δήμου μας μία πολύ δύσκολη χρονιά. Στην αρχή της είχαμε ένα τραγικό περιστατικό, τον τόσο άδικο χαμό του αγαπημένου συναδέλφου μας Παναγιώτη Αγγελίδη, τον οποίο θα θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Σαν να μην έφτανε αυτό, ακολούθησε στη συνέχεια ο κορωνοϊός και η πανδημία, που άλλαξε ριζικά τις ζωές όλων μας αλλά και τον τρόπο εργασίας μας.

Είναι σημαντικό, όμως, ότι παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, καταφέραμε στο τέλος να παραμείνουμε όρθιοι και δημιουργικοί. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλες και όλους για το έργο και την προσφορά σας καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς, μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες. Τα στελέχη και τους υπαλλήλους όλων  των υπηρεσιών. Στο περιβάλλον και την καθαριότητα, τις κοινωνικές υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση του πολίτη, τις διοικητικές, οικονομικές και τεχνικές υπηρεσίες, όλες ανεξαιρέτως τις Διευθύνσεις και τα Τμήματα που βρίσκονται συνεχώς στην πρώτη γραμμή για να πάει μπροστά ο Δήμος μας.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η σκληρή δουλειά όλων μας κατά τη διάρκεια του 2020, αρχίζει τώρα να αποδίδει καρπούς. Μέσα στο 2021 θα φανούν τα πρώτα αποτελέσματα. Βελτιώνουμε μέρα με τη μέρα την καθαριότητα, τις υποδομές, την καθημερινότητα του πολίτη και μετατρέπουμε σταδιακά το Δήμο μας σε ένα Ψηφιακό και σύγχρονο Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης με ηλεκτρονικές υπηρεσίες διαθέσιμες όλο το 24ωρο. Παράλληλα διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις από όλα τα διαθέσιμα προγράμματα, για να παράξουμε μετρήσιμο έργο για τον πολίτη.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακόμη πάρα πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά με τη δική σας στήριξη και βοήθεια θα τα καταφέρουμε. Είναι το στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε όλοι μαζί, για τους συμπολίτες μας αλλά κι εμάς τους ίδιους, για να νιώσουμε περήφανοι που συμβάλαμε στη βελτίωση του Δήμου μας.  

Δεν έχω σκοπό να μακρηγορήσω και να σας κουράσω. Σήμερα είναι ημέρα για ευχές αλλά και δώρα για όσους τυχερούς κληρωθούν. Εγώ θέλω να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου το 2021 να φέρει σ’εσάς και τις  οικογένειές σας υγεία, ευτυχία και πάρα πολλές όμορφες στιγμές. Επίσης να εκπληρώσετε όλους τους στόχους που έχετε βάλει.

Τέλος, εύχομαι για το Δήμο μας η νέα χρονιά να είναι δημιουργική και ανέφελη.

Σας ευχαριστώ πολύ».

ΧΟΡΗΓΟΙ ΔΩΡΩΝ ΠΙΤΑΣ 2021

Τα δώρα που κληρώθηκαν στους εργαζομένους προσέφεραν οι πιο κάτω χορηγοί τους οποίους εκ μέρους του Δήμου Διονύσου ευχαριστεί ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης:

ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ LUX/ Χ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
B&G ΜΟΔΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
CURE CARE ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
ΜΑΡΚΕΤ ΛΙΝΑΡΔΟΣ
ΝΕΑΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡ/ΚΩΝ
ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΕΠΠΑΣ
ΚOΜΜΩΤΗΡΙΟ  LITSA STYLE
ΑΝΟΙΞΗ CLEARS ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΑΣ
GN
 EVENT PLANNING
PILTSIS
 JEWELRY
HUNTER’S
LM COIFFURE / ΛΙΑΝΑ ΜΑΝΤΑ
ΠΟΛΥΑΝΘΗ – WOMAN ΦΑΣΙΟΝ
ΚΟΝΤΑΚΗΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ
GOLOSO PIZZA FOOD
KABA XΙΩΤΗΣ
ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ / ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ
ALEXANDER / ΑΝΔΡΙΚΗ ΜΟΔΑ
KABA ΔΡΟΣΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice