Δήμος Ασπροπύργου: Rapid Test στις Σχολικές Μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Την Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος επισκέφθηκαν το 5ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου, με αφορμή τη δεύτερη φάση διεξαγωγής rapid test σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και σε μαθητές άνω των 10 ετών, έπειτα από τη συγκατάθεση γονέων -κηδεμόνων.

Ο Διευθυντής του Σχολείου, κ. Δημήτριος Σταβέρης υποδέχθηκε τον Δήμαρχο της πόλης, τον Αντιπεριφερειάρχη, την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γεωργία Πηλιχού καθώς και τον Αντιπρόεδρο του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Αντώνη Κοναξή και έκαναν μια σύντομη αναφορά για το πώς εφαρμόζονται τα μέτρα από τους μαθητές. Ο Διευθυντής του Σχολείου ευχαρίστησε τόσο τη Δημοτική Αρχή όσο και την αρμόδια Περιφέρεια για τη μέριμνα που δείχνουν για την ασφάλεια των εκπαιδευτικών και των μαθητών απέναντι στην Πανδημία του COVID-19.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής: «Η αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Ασπροπύργου αλλά και του ΕΟΔΥ αποδίδει καρπούς. Η επιδημιολογική κατάσταση στη Δυτική Αττική σιγά σιγά βελτιώνεται αλλά πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί να τηρούμε τα μέτρα έως ότου η περιοχή μας να διαφύγει τον κίνδυνο».

Ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Νικόλαος Μελετίου δήλωσε ότι: «Η προσπάθεια συνεχίζεται ώστε η πόλη μας να βγει από το σκληρό lock down. Τις τελευταίες μέρες τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το ιικό φορτίο  μειώνεται αλλά οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί  και να τηρούμε τα μέτρα. Η Δημοτική Αρχή προσπαθεί καθημερινά σε συνεργασία τόσο με την Περιφέρεια όσο και με τον ΕΟΔΥ να διενεργεί όσο το δυνατόν περισσότερα rapid test. Ευελπιστούμε γρήγορα τα αυστηρά μέτρα να αρθούν απ’ την πόλη μας. Επίσης, θέλω  να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους Διευθυντές, τους Εκπαιδευτικούς καθώς και τους μαθητές των Σχολείων του Ασπρόπυργου  για τη συνεργασία αλλά και τη συμμετοχή τους στα rapid test».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε