OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Αρριανών: Νέοι Έλεγχοι σε Στροφή, Νέδα, Αγιοχώρι και Διανομή Τροφίμων

Νέοι μαζικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σήμερα Δευτέρα 04 Ιανουαρίου 2021 από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, με μέριμνα του Δήμου Αρριανών, τόσο στον οικισμό της Στροφής που τελεί υπό περιοριστικά  μέτρα, όσο και τους πολύ γειτονικούς οικισμούς του Αγιοχωρίου και της Νέδας.

Η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν μεγάλη και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στην Στροφή εντοπίστηκαν ακόμη 18 θετικά δείγματα σε σύνολο 127 ελέγχων.

Στον οικισμό του Αγιοχωρίου εντοπίστηκαν 8 θετικά δείγματα σε σύνολο 132 ελέγχων, ενώ στον οικισμό της Νέδας 9 θετικά δείγματα σε σύνολο 94 ελέγχων.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμος έχει ολοκληρώσει μια εκτεταμένη απολύμανση στους κοινόχρηστους χώρους του οικισμού της Στροφής, στους δρόμους, στις πλατείες και στους κάδους απορριμμάτων.

Με την σημαντική συμβολή του προέδρου της κοινότητας και του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου εξυπηρετούνται όλες οι ανάγκες των κατοίκων σε φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης και προμήθειες.

Παράλληλα ο Δήμος έχει διανέμει από ένα κιβώτιο τρόφιμα σε κάθε οικογένεια, για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών τους για το δεκαήμερο που θα βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να περιορίσει τις μετακινήσεις στο ελάχιστο και να διασφαλίσει την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν αύριο στον οικισμό του Ηπίου ενώ τις επόμενες ημέρες έχει προγραμματιστεί εκ νέου έλεγχος σε όλους τους παραπάνω οικισμούς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περιοριστικά μέτρα στον οικισμό Στροφής του Δήμου Αρριανών

Δήμος Αρριανών: Αντιρρήσεις για την επιλογή των σημείων που έχουν υποδειχθεί ως εμβολιαστικά κέντρα

Σχετικά Άρθρα

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice

O Γ. Παναγόπουλος, νέος Πρόεδρος του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε Νήσων Αττικής

otavoice

Απάντηση Προέδρου ΔΕΥΑ Ελασσόνας για ψεκασμούς στις όχθες της λίμνης Κεφαλοβρύσου

otavoice

Στη Δήμαρχο Ιλίου η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής

otavoice

Ανακύκλωση μαγειρικών ελαίων στον Δήμο Κιλκίς

otavoice