Την Μονάδα Υγείας ΠΕΔΥ επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Τη Μονάδα Υγείας ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής επισκέφτηκε ο Δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Ζορμπάς, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ενέργειες που έχουν γίνει έτσι ώστε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την δημιουργία του εμβολιαστικού κέντρου, εν όψει των επικείμενων εμβολιασμών κατά της πανδημίας Covid-19.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Αντιδήμαρχο Πρόνοιας, Προστασίας και Προαγωγής Υγείας της πόλης, Νικόλαο Μαλάμο και την προϊσταμένη του τμήματος Κική Θεοδωροπούλου, για να ενημερωθεί αναφορικά με τις κινήσεις που έχουν γίνει και το τι απαιτείται επιπλέον για την εύρυθμη λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος θα έχει εκ νέου επικοινωνία με τον Υπεύθυνο Διευθυντή της Μονάδας και θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον κ. Μαλάμο προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες για να πραγματοποιηθεί ο εμβολιασμός υπό τις πιο σωστές και ασφαλείς συνθήκες και για τους πολίτες αλλά και για το σύνολο του υγειονομικού προσωπικού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Drive through test την Παρασκευή (11/12)

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Covid test στην… πρώτη γραμμή και Βοήθεια στο Σπίτι

Σημαντική προσφορά της KPMG στο Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής
Σχολιάστε