Συνεχίζονται οι υιοθεσίες γάτων μέσω του προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Βριλησσίων

Επτά υιοθεσίες γατών πραγματοποιήθηκαν μέσω του προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Βριλησσίων εντός των μηνών Οκτωβρίου – Νοεμβρίου, σε συνεργασία με τη φιλοζωική ομάδα Felicity – Γάτες στην Πόλη.

Οι αδέσποτες γάτες, αφού περισυλλέχτηκαν από τους εθελοντές της ομάδας Felicity – Γάτες στην Πόλη, στειρώθηκαν, εμβολιαστήκαν και τοποθετήθηκαν τσιπ από τους κτηνιάτρους του προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Βριλησσίων και στη συνέχεια υιοθετήθηκαν από τους νέους ιδιοκτήτες τους.

Για τον Δήμο Βριλησσίων, η ευζωία και η καλή μεταχείριση των ζώων αποτελεί σημαντική προτεραιότητα. Το εγχείρημα του συγκεκριμένου προγράμματος προχωρά δυναμικά, με αρκετές υιοθεσίες να έχουν γίνει από την αρχή της χρονιάς για την ενίσχυση της φιλοζωικής συνείδησης στην πόλη.

Καλούνται σε διαρκή συνεργασία και εγρήγορση οι ενεργούς πολίτες και οι φιλόζωοι της πόλης – κάθε υιοθεσία σώζει και μια ψυχή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Βριλησσίων: Απόρριψη των Προγραμματικών συμβάσεων αποδοχής των τετελεσμένων της Συμφωνίας Πλαίσιο -«ΜΑΜΟΥΘ» του ΕΔΣΝΑ

Αντικατάσταση φωτισμού με λαμπτήρες LED στο κλειστό γήπεδο Βριλησσίων

Στον Δήμο Βριλησσίων μαθαίνουν να ανακυκλώνουν και κερδίζουν δώρα!
Σχολιάστε