Συνάντηση Δημάρχου Πύργου με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δ. Ελλάδας

Μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας Γιώργο Παππά, στο γραφείο του στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Σε μια ευρεία συζήτηση όπου αναπτύχθηκαν αρκετά θέματα, οικονομικού και αναπτυξιακού κυρίως περιεχομένου, «ξεδιπλώθηκε» εκτενώς το ζήτημα της τοπικής οικονομίας και πώς μπορεί η αυτοδιοίκηση να φανεί χρήσιμη στην προσπάθεια ανάκαμψης που θα καταβληθεί απ’ όλους τους φορείς της χώρας το επόμενο διάστημα.

«Θα πρέπει να προλάβουμε τον κίνδυνο της πανδημίας της φτώχειας που διαγράφεται και υποβόσκει μετά την ολοκλήρωση της πανδημίας του κορονοιού» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αντωνακόπουλος. «Μέσα από τη συζήτηση αναδείχθηκαν και θέματα μιας ευρύτερης παθογένειας που υπάρχει στην Περιφέρειά μας για την ανάπτυξη και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων, ειδικότερα της περιοχής της Ηλείας και του Πύργου. Ξεκινάμε μια συνεχή και δημιουργική συνεργασία μέσα από την συνδρομή του Οικονομικού Επιμελητηρίου και μέσα από την κατάθεση των προτάσεων που έχει για την περιοχή μας». Τέλος, με την ευχή η καινούργια χρονιά να είναι σε όλα τα επίπεδα καλύτερη απ’ αυτή που μας αποχαιρετά, ο δήμαρχος Πύργου κατέληξε πως η αφομοίωση της τεχνογνωσίας στην παραγωγή και ο σωστός βηματισμός προς εκσυγχρονισμό είναι τα μόνα μέσα που μπορούν να μας αποτρέψουν από ένα ζοφερό μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συνάντηση παρών ήταν ο αντιδήμαρχος συντονισμού και προγραμματισμού Νίκος Κοτσώνης και ο οικονομολόγος -συνεργάτης του κ. Παππά, κ. Άκης Ντούγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Πύργου: Κρατά ανοιχτό το Συνδετήριο δρόμο που κινδύνευσε να κλείσει μετά από …προσφυγή!

Δήμος Πύργου: Δωρεάν τεστ για τον κορονοϊό μέσω drivethrough

Συνάντηση Δημάρχου Πύργου με τον νέο πρόεδρο Δ.Ε.Π. Α.Ε. ΟΤΑ Β. Σεϊντή
Σχολιάστε