Πλήρης ανακατασκευή του Δημοτικού Γηπέδου Αυλώνα – Δήμαρχος Ωρωπού: «Απαντάμε με έργα»

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η χρηματοδότηση 612.398,80 ευρώ

Ακόμα ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Δήμου Ωρωπού γίνεται πράξη! Μια μέρα μετά την έναρξη των εργασιών κατασκευής του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Καπανδριτίου εγκρίθηκε σήμερα από το Υπουργείο Εσωτερικών η χρηματοδότηση 612.398,80 ευρώ, για την πλήρη ανακατασκευή του Δημοτικού Γηπέδου Αυλώνα. Το έργο εντάχθηκε εγκαίρως στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Παρά τα φυσικά αλλά και τεχνητά εμπόδια, η διοίκηση του Γιώργου Γιασημάκη ικανοποιεί ένα ακόμα αίτημα των κατοίκων. Ένα αίτημα που γίνεται πραγματικότητα μετά από σκληρή δουλειά, και μετά από συνεχείς παρεμβάσεις και πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση.

«Συνεχίζουμε με έργα να απαντάμε στις προκλήσεις των καιρών και ξεπερνάμε τα όποια εμπόδια τοποθετούνται στο δρόμο μας εκούσια ή ακούσια, προσηλωμένοι στους στόχους μας και πιστοί στα όσα υποσχεθήκαμε» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Δήμαρχος Ωρωπός Γιώργος Γιασημάκης και πρόσθεσε: «Πολύ σύντομα το Δημοτικό Γήπεδο Αυλώνα, θα αποτελεί κόσμημα για τον Δήμο Ωρωπού και θα παραδοθεί στην νεολαία, ανακαινισμένο και σύγχρονο».

Τα έργα ανακατασκευής περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα (107μ.Χ70μ.) προδιαγραφών FIFA-EΠΟ, νέες διαγραμμίσεις, νέο φωτισμό με προβολείς ενεργειακής αποδοτικότητας, πάγκους ομάδων, διαιτητών, γραμματείας, εστίες ποδοσφαίρου, κερκίδα 200 θέσεων, ηλιακούς συλλέκτες, μεταλλική περίφραξη και ψηφιακή πλατφόρμα και ασύρματα δίκτυα για ενεργειακή επιτήρηση και διαχείριση καθώς και επαναχρωματισμό όλων των χώρων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων στο κτίριο των αποδυτηρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Ωρωπού: Ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης του Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου Καπανδριτίου

Δήμος Ωρωπού: Κορυφαία δασκάλα στην Ευρώπη και στις πρώτες του κόσμου η Aναστασία Κατσούγκρη

Δύο υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα αγοράζει ο Δήμος Ωρωπού
Σχολιάστε