OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Περιφέρεια Κρήτης: 3 εκ. ευρώ για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας

Την σύμβαση για την «Βελτίωση της ασφάλειας στο εθνικό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Περιφέρειας Κρήτης» με προϋπολογισμό 3 εκ. ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Το έργο αφορά στη συντήρηση – βελτίωση της ασφάλειας του εθνικού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφέρειας Κρήτης και στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί αντικατάσταση των στηθαίων ασφαλείας πρωταρχικά σε θέσεις που αυτά έχουν υποστεί φθορές λόγω πρόσκρουσης οχημάτων – παλαιότητας, θα τοποθετηθούν νέα σε επικίνδυνες θέσεις, προκειμένου να προστατευτούν οι οδηγοί σε περίπτωση εκτροπής των οχημάτων τους και θα αντιμετωπιστούν βλάβες από απρόβλεπτες και επείγουσες ανάγκες που θα παρουσιαστούν στο εθνικό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κρήτης κατά την υλοποίηση του έργου.

Στην υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη παρόντες ήταν: ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «ΜΕΚΟΝ Α.Ε.» Νίκος Μάνδαλος, ο διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης, και η αν. Προϊσταμένη Τμήματος Συγκ/κών Έργων Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης Τζούλια Μπαρτολότσι.

Σχετικά Άρθρα

Συνεδριάζει αύριο, το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ – Τα θέματα

otavoice

Υπερήφανοι οι Κώοι για τις μεγάλες επιτυχίες στον Αθλητισμό

otavoice

ΣΠΑΠ: Εργασίες επισκευής-συντήρησης των Πυροφυλακίων Ν. Πεντέλης και Αγ. Πέτρου Διονύσου

otavoice

Δ.Ηρακλείου Αττικής: 31ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Με ολιστικές παρεμβάσεις αναβαθμίζουμε την Ανατολική Αττική»

otavoice

Με το Γενικό Γραμματέα Δασών συναντήθηκε ο Δ. Κουρέτας

otavoice