Πατούλης: «Υλοποιούμε κρίσιμα έργα στο Πέραμα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών»

Με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής ξεκινά η υλοποίηση σημαντικών έργων αποχέτευσης αλλά και οδοποιίας στον Δήμο Περάματος, συνολικού προϋπολογισμού 450.000 ευρώ

Το «πράσινο» φως για την έναρξη κρίσιμων αποχετευτικών έργων αλλά και σημαντικών παρεμβάσεων οδοποιίας στο Πέραμα, δόθηκε μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης που υπεγράφη το προηγούμενο διάστημα μεταξύ του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και του Δημάρχου Περάματος Γ. Λαγουδάκη, συνολικού προϋπολογισμού 450.000 ευρώ.  

Ειδικότερα προβλέπεται η ολοκλήρωση του δικτύου ακαθάρτων στην παραλιακή περιοχή του Δήμου Περάματος, μέσα από την κατασκευή των υπολειπομένων τμημάτων του. Τα νέα τμήματα που θα κατασκευαστούν θα είναι άμεσα λειτουργικά καθώς θα συνδεθούν με ήδη κατασκευασμένα και λειτουργούντα τμήματα του δικτύου.

Παράλληλα θα εκτελεστούν έργα οδοποιίας με στόχο τη βελτίωση της κυκλοφορίας και της οδικής ασφάλειας σε δύο οδούς (Αγίας Τριάδας και οικισμός Πευκάκια) του βασικού οδικού δικτύου του Άνω Περάματος. 

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής επισημαίνει τα εξής:

«Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας ότι έμπρακτα θα βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής των πολιτών σε όλη την Αττική, υλοποιούμε κρίσιμα έργα με προτεραιότητα περιοχές που για χρόνια παρέμεναν υποβαθμισμένες, όπως είναι το Πέραμα. Τα συγκεκριμένα αποχετευτικά έργα αλλά και οι οδικές παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν είναι απαραίτητα για την καλύτερη λειτουργία της πόλης και θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών. Διαρκής προτεραιότητά μας είναι η ισότιμη ανάπτυξη όλων των Δήμων της Αττικής». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αναβάθμιση των υποδομών Υγείας της Δυτικής Αττικής προτεραιότητα για την Περιφέρεια Αττικής

Περιφέρεια Αττικής: Δυο εθελοντικές αιμοδοσίες για την κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Πατούλης: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ισχυροποιεί το ρόλο της στο ελληνικό και ευρωπαϊκό γίγνεσθαι»
Σχολιάστε