OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Πατούλης: «Προτεραιότητά μας ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο, αντάξιο της Αττικής μας»

Mε εντατικούς ρυθμούς η Περιφέρεια Αττικής εκτελεί εργασίες διαγραμμίσεων σε κεντρικές λεωφόρους του λεκανοπεδίου-Σε εξέλιξη τα έργα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης

Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και υπό τον συντονισμό της εντεταλμένης τεχνικών έργων Ε. Κοσμίδη, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η εκτέλεση των εργασιών επαναδιαγράμμισης σε κεντρικούς δρόμους του οδικού δικτύου της Αττικής, στο πλαίσιο του έργου «Οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση οδικού δικτύου Αττικής αρμοδιότητας ΔΚΕΣΟ» προϋπολογισμού 5 εκ. ευρώ που εκτελείται από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής.

Ειδικότερα σε εξέλιξη είναι τα έργα αξονικών διαγραμμίσεων με ακρυλικό χρώμα και επαναδιαγράμμισης των σβησμένων από τη χρήση διαβάσεων πεζών με υψηλής αντοχής ψυχροπλαστικό χρώμα και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. 

Οι εργασίες θα συνεχιστούν με τους ίδιους ρυθμούς και σε άλλους κεντρικούς άξονες πέριξ του κέντρου της Αθήνας και ειδικότερα στις οδούς Πειραιώς, Γ Σεπτεμβρίου, Σταδίου, Αγίου Κωνσταντίνου κλπ, δεδομένων και των ευνοϊκών κυκλοφοριακών συνθηκών που έχουν προκύψει από τα μέτρα κατά της πανδημίας COVID -19. 

Να σημειωθεί πως η ευκρινής διαγράμμιση, πέραν του προφανούς θετικού αισθητικού αποτελέσματος, διαδραματίζει καθοριστικό  ρόλο στην οδική ασφάλεια πεζών και οχημάτων. Σ΄αυτό το πλαίσιο οι εργασίες εκτελούνται με ιδιαίτερα ποιοτικά υλικά, υψηλής αντοχής στο χρόνο, κατά τις βραδινές ώρες. 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης τόνισε σχετικά:

«Προτεραιότητά μας είναι ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο, αντάξιο της Αττικής μας. Αξιοποιώντας τη μειωμένη κυκλοφορία εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από την πανδημία, τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής θα συνεχίσουν να εργάζονται καθημερινά με εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου να εκσυγχρονίσουμε τους δρόμους της Αττικής μας και να περιορίσουμε κάθε πιθανό κίνδυνο για πεζούς και  οχήματα». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πατούλης: «Προτεραιότητά μας είναι ένα ασφαλές, σύγχρονο και λειτουργικό οδικό δίκτυο, αντάξιο της Αττικής μας»

Περιφέρεια Αττικής: Πάνω από 45 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν στην εθελοντική αιμοδοσία στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο

Περιφέρεια Αττικής: Έναρξη των έργων ενεργειακής αναβάθμισης σχολικών κτιρίων στον Δήμο Βριλησσίων

 

 

Σχετικά Άρθρα

ΠΣτΕ: Ξεκινά έργο προστασίας της παράκτιας ζώνης Πλατάνας Κύμης

otavoice

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice

Ο Δήμος Κατερίνης τίμησε την παγκόσμια ημέρα Ρομά

otavoice