OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ολοκληρώθηκε στη Φλώρινα η δράση “Connected We Stand”

Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η κοινή εθελοντική δράση συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης που διοργάνωσαν ο Δήμος Φλώρινας, το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας, ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας και το Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, στα πλαίσια του Ψηφιακού Φεστιβάλ Εθελοντισμού “Connected We Stand” της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΙΑΣΙΣ.
Για ένα τετραήμερο (18 – 21 Δεκεμβρίου), ομάδα εθελοντών με κινητή μονάδα (βανάκι), βρισκόταν σε κεντρικά σημεία της πόλης της Φλώρινας, όπου πολίτες είχαν την δυνατότητα να προσφέρουν τυποποιημένα/μακράς διάρκειας τρόφιμα, είδη βρεφικής – προσωπικής φροντίδας, καθώς και παιχνίδια (έστω και ελαφρώς μεταχειρισμένα) και γλυκίσματα για παιδιά.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, ιδιαίτερα την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, και θα δώσει χαρά και χαμόγελα σε πολλούς δημότες.
Η διάθεση των ειδών που συγκεντρώθηκαν θα γίνει άμεσα από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας (Πρόνοια) του Δήμου Φλώρινας σε άπορες οικογένειες.
Η δημοτική αρχή Φλώρινας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους πολίτες που προσέφεραν με την καρδιά τους, τους εθελοντές του ΟΕΝΕΦ και τα στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φλώρινας για τη σημαντική συνεισφορά τους, καθώς και το τμήμα Τροχαίας Φλώρινας για τις διευκολύνσεις που παρείχε, αλλά και το Total Market για τη γενναιόδωρη προσφορά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Rapid tests μέσα από το αυτοκίνητο το Σάββατο στη Φλώρινα

Ολοκληρώθηκε η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία από το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας

Δήμος Φλώρινας: «Η αλληλεγγύη και το ενδιαφέρον στους συνανθρώπους πρέπει να είναι βασικό μέλημά μας»

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών βρεφικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice

Η Πάτρα αποκτά ουσιαστική πρόσβαση στο Παναχαϊκό όρος

otavoice

Δ.Ραφήνας-Πικερμίου: Σύσκεψη για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

otavoice

Παρέμβαση υπουργών για το έργο της γέφυρας “Μπελεγρίνο” ζητά ο δήμαρχος Ν. Πηλίου

otavoice

Δ.Νέας Ιωνίας: Συνεργασία Μανούρη-Ασκητή για ενίσχυση κοινωνικών δομών και υγείας

otavoice