OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. στην Συνεδρίαση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης

Ο  Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π.,  Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και Aντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε., Βλάσσης Σιώμος συμμετείχε στην Συνεδρίαση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης με αντικείμενο τον απολογισμό της περασμένης αντιπυρικής περιόδου και τον προγραμματισμό ενεργειών και δράσεων ενόψει της χειμερινής περιόδου και των πιθανών χιονοπτώσεων.

Ειδικότερα στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, που διεξήχθη υπό την Δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά έγινε ενημέρωση των παρευρισκομένων και των συμμετεχόντων μέσω τηλεδιάσκεψης για τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου που τελείωσε καιγια τα μέτρα που έχουν ληφθεί από όλους τους συμμετέχοντες μέχρι σήμερα καθώς και για αυτά που προγραμματίζονταιενόψει των κακοκαιριών της χειμερινής περιόδου και των πιθανών χιονοπτώσεων.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, αφού ευχαρίστησε όλους για την άριστη συνεργασία  και την επιτυχημένη λειτουργία τους κατά την επιτυχημένη, όπως χαρακτήρισε, την περασμένη αντιπυρική περίοδο, παρουσίασε τον νέο Εντεταλμένο Δημοτικό  Σύμβουλο  Πολιτικής  Προστασίας  Κώστα  Καλλιανιώτη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης του Βορείου Τομέα  Αττικής Λουκία  Κεφαλογιάννη, ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π., Πρόεδρος της Επιτροπής  Πολιτικής Προστασίαςκαι Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης Τούλα Κατοίκου, οι Διοικητές των  9ου και 12ουΠυροσβεστικώνΣταθμών Αθηνών, Εκπρόσωποι του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης και του Τμήματος Τροχαίας Αγίας Παρασκευής,τοπικοί και θεματικοί  Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πεντέλης,ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής Αναστάσιος Χαχλάκης, οΔιευθυντής Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης Ιωάννης Ξανθάκος, ο Διοικητής του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης Νίκος Λιάκος καιοι εκπρόσωποι των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης Γιάννης Ζούνης και Κέλλυ Διακομανώλη.

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π., Πρόεδρος της Επιτροπής  Πολιτικής Προστασίας και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος, στην παρέμβαση του αφού συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες για την άψογη συνεργασία και τα εξαιρετικά αποτελέσματα, επισήμανε την διαφορετική προσέγγιση με την οποία λειτούργησε την περασμένη αντιπυρική περίοδο όλος ο κρατικός μηχανισμός και ο οποίος απέδωσε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στην συνέχεια  ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο Εντεταλμένο Δημοτικό  Σύμβουλο  Πολιτικής  Προστασίας  Κώστα  Καλλιανιώτη, τονίζοντας ότι ο Σ.Π.Α.Π. θα βρίσκεται δίπλα στον Δήμο Πεντέλης συνδράμοντάς με όλα τα διαθέσιμα μέσα, πάντα σε συνάρτησημε τις ανάγκες και των υπολοίπων Δήμων-Μελών του Σ.Π.Α.Π.

Κατόπιν έκανε σύντομη ενημέρωση για τον προγραμματισμό  δράσεων, προμηθειών σε αλάτι, και τα διαθέσιμα εκχιονιστικά και λοιπά μηχανήματα  του Σ.Π.Α.Π. που θα συνδράμουν τους  Δήμους-Μέλη κατά την χειμερινή περίοδο.

Τέλος ευχαρίστησε εργαζομένους και εθελοντές του Σ.Π.Α.Π. και του Δήμου Πεντέλης για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλουν και συνεχάρη τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης και των 2 βαθμών για την υπευθυνότητα που τους διακρίνει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιστολή της αντιπολίτευσης για τη μη συμμετοχή στο σημερινό (24/11) Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης

«Μπροστά Μαζί»: «Η ταφόπλακα στην Πτέρυγα Μπόμπολα πλέον έχει ονοματεπώνυμα!»

Στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας ο Δήμος Πεντέλης

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Αιγιαλείας: Μήνυμα συνεργασίας και αλληλεγγύης, στην κοπή πίτας

otavoice

Δήμαρχος Εορδαίας: “Καινοτομώ και μένω στον τόπο μου”

otavoice

Χ. Δούκας: «Ξεκινάμε δυναμικά την προσπάθεια για ανακύκλωση. Η πράσινη Αθήνα αρχίζει τώρα»

otavoice

Δήμος Κατερίνης: Πρώτη συνεδρίαση για την ΔΕ Ισότητας των Φύλων

otavoice

Σε πλήρη λειτουργία το νέο δίκτυο ύδρευσης του οικισμού των Ψαρών

otavoice

Νέα σύγχρονη παιδική χαρά στο Βέλος, στον δήμο Κύμης-Αλιβερίου

otavoice