Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προχωρά με επίκεντρο τον Άνθρωπο!

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αξιοποιώντας με τον πλέον χρήσιμο και παραγωγικό  τρόπο, το πρόγραμμα υποστήριξης του Υπουργείο Εσωτερικών προς τις  ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες για την ενημέρωση και την καλύτερη αντιμετώπιση της πανδημίας, εγκατέστησε δίκτυο wifi στην περιοχή της οδού Άβαντος για ελεύθερη  πρόσβαση στο διαδίκτυο. Έτσι, επιτυγχάνεται ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην τηλεκπαίδευση και γενικότερα στο διαδίκτυο προς όφελος των Δημοτών και κυρίως των παιδιών.

Μετά τoν πλήρη τεχνικό έλεγχο των αποτελεσμάτων ο Δήμος θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ισχύ του δικτύου επεκτείνοντας ταυτόχρονα και την εμβέλειά του.

Από το ίδιο πρόγραμμα αναμένεται σύντομα και η δημιουργία κοινωνικού πλυντηρίου στην ίδια περιοχή.

Επίσης στo πλαίσιo της αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους Δημότες της περιοχής της οδού Άβαντος, ξεκινά σύντομα  για πρώτη φορά η λειτουργία νέου ΚΕΠ στην περιοχή.

Τέλος στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος wifi4U, βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης  η δημιουργία δικτύου ελεύθερης πρόσβασης στον αστικό ιστό της Αλεξανδρούπολης, των Φερών και σε άλλα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Το AXD Short Film Festival μας προσκαλεί να γίνουμε συν-δημιουργοί ντοκιμαντέρ!

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης Δ.Ε.Υ.Α.Α. για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών

Ένταξη και χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο του έργου «Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Αλεξανδρούπολης»
Σχολιάστε