Ο Δήμαρχος Ωρωπού και τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων στόλισαν το «μπλε« δέντρο της Αγάπης

Η πλατεία «Μητέρας» στη Σκάλα Ωρωπού γέμισε με φωνές και ευχές των παιδιών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου που με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους στόλισαν το «μπλε» δέντρο της Αγάπης που έχει στήσει για τις ημέρες των εορτών ο Δήμος Ωρωπού.

Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση του Δήμου Ωρωπού καθώς το μπλε είναι το χρώμα του αυτισμού.

Στην πλατεία «Μητέρας» μπροστά από το λιμάνι περίμενε τα παιδιά ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκηςς, ο πρόεδρος της ΚΕΔΩ Άγγελος Χατζηιωάννου, ο πρόεδρος της  Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νίκος Λούπης, ο τοπικός σύμβουλος Σκάλας Ωρωπού Χρυστόφορος Κουτσούρης και ο τοπικός σύμβουλος Νέων Παλατίων Μιχάλης Οικονομίδης, ανταλλάσσοντας ευχές για τις γιορτινές ημέρες αλλά και για την έλευση της νέας χρονιά.

Ευχή όλων το 2021 ήταν να νικηθεί η πανδημία του covid-19 ώστε μικροί και μεγάλοι να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

«Ως άνθρωποι και ως Δημοτική Αρχή είμαστε στο πλευρό των παιδιών, των οικογενειών τους και των εκπαιδευτικών τους. Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου είναι ανοικτές και στη διάθεση σας για να υπηρετούν το έργο σας», είπε προς τους διευθυντές των σχολείων ο δήμαρχος Ωρωπού και ευχήθηκε στα παιδιά «καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμαρχος Ωρωπού: «Μπήκαμε και επίσημα στην εποχή της ηλεκτροκίνησης»

Σκληρή επίθεση Γιασημάκη σε Μενδώνη: «Είναι ανεπιθύμητοι στον Ωρωπό, όσοι αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς»

Δήμος Ωρωπού: Το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου έγινε και επίσημα κέντρο ελέγχου κορονοϊού
Σχολιάστε