Ο Αντιδήμαρχος Ε. Ζαπρίδης μιλά στο OTAVOICE για το έργο στον Δήμο Σιντικής

Συνέντευξη στον συνεργάτη του OTAVOICE Βασίλη Περδικίδη

Εισπράξαμε άπειρα κολακευτικά σχόλια για την Δημοτική Αρχή από τους δημότες μιας περιοχής που έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία λόγω της ιδιοσυγκρασίας των κατοίκων της ανθρωπιάς και της φιλοξενίας που τους διακρίνει.

Έτσι αποφασίσαμε εν μέσω covid 19 και έντονης βροχόπτωσης να επισκεφτούμε την βορειοδυτική πλευρά του νομού Σερρών που είναι δίπλα στο τριεθνές (Ελλάδα, Βουλγαρία, Σκόπια) να μιλήσουμε με φίλους στα Άνω Πορόια (ένα από τα ομορφότερα χωριά της Ελλάδος) Κάτω Πορόια, Ροδόπολη, Νεοχώρι, Καστανούσα, Λιβαδιά και να συναντήσουμε τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής  Κοινότητας Κερκίνης κ. Ευστάθιο Ζαπρίδη τον οποίο δυσκολευτήκαμε να αποσπάσουμε από το έργο που επέβλεπε  στο Καλοχώρι Σιντικής.

Η συνεχής δραστηριότητα και διαρκής επίλυση των προβλημάτων των δημοτών ήταν ο λόγος που θέλαμε ο αντιδήμαρχος κ.Ζαπρίδης να μας μιλήσει για τον τρόπο λειτουργίας του και τις προτεραιότητές του.

Αφού μας εξέφρασε το παράπονό του για την απόφαση της Κυβέρνησης σχετικά με  την εγκατάσταση των μεταναστών στην περιοχή (Κλειδί) και παρά την ύπαρξη δύο υπουργών στον νομό την απομάκρυνση της τράπεζας Πειραιώς από την περιοχή που αναγκάζει τους κατοίκους να οδηγούν 80χλμ για τις συναλλαγές τους.

Παρακολουθήστε όλα όσα ανέφερε στην κάμερα του OTAVOICE:
Σχολιάστε