Κοντουλάκος: “Η χωματερή που θέλουν να κάνουν ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!”

Άστραψε και βρόντηξε η δημοτική παράταξη «Μπροστά Μαζί» του Δήμου Πεντέλης με επικεφαλής τον Λευτέρη Κοντουλάκο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, εξαπέλυσε τα πυρά στην Δημοτική Αρχή σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε και ήρθε στο φως τη δημοσιότητας για την Προσωρινή χωροθέτηση Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων σε Γαλάτσι, Πεντέλη και Χαλάνδρι. 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Ο δολοφόνος γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος, έτσι λοιπόν και η συνδιοίκηση Κεχαγιάς – Παλαιοδήμου εγκληματούν για δεύτερη φορά πάνω στο πτώμα του Δήμου Πεντέλης, θέλοντας , πάντα σε συνεννόηση με τον πραγματικό Δήμαρχο της πόλης, γενικό γραμματέα διαχείρισης αποβλήτων κο. Γραφάκο και τον Υπουργό Περιβάλλοντος κο. Χατζηδάκη, να δημιουργήσουν χωματερή μπροστά από το κοιμητήριο Μελισσίων.

Πιστοί στην υπόσχεση που είχαμε δώσει προεκλογικά στους συμπολίτες μας, πως θα είμαστε θεματοφύλακες της νομιμότητας αλλά και της ποιότητας ζωής τους, έτσι ακριβώς πράττουμε και μετά τις εκλογές, αποκαλύπτοντας πάλι πρώτοι, όπως στην περίπτωση της δημιουργίας κέντρου υποδοχής μεταναστών στην Πτέρυγα Μπόμπολα, την πρόθεση δημιουργίας χωματερής στην δημοτική κοινότητα Μελισσίων.

Καλούμε τον κο. Γραφάκο, να αφήσει την πόλη επιτέλους στην ησυχία της, αρκετά πέρασε όσο ήταν δήμαρχος αλλά και πλήρωσε ακόμα περισσότερα με την κάκιστη οικονομική διαχείρισή του, την ντεκόρ δήμαρχο Πεντέλης Κεχαγιά, να σταματήσει πλέον τον διακοσμητικό της ρόλο και να συνειδητοποιήσει πως είναι δήμαρχος και όχι υπάλληλος του κου. Γραφάκου.

Όσο για τον έτερο καππαδόκη Άγγελο Παλαιοδήμο, θα ήταν καλύτερος στον ρόλο του Ντίνου Ηλιόπουλου «Ζητείτε Ψεύτης», από το να κάνει τον απορημένο Αντιδήμαρχο.

Η χωματερή που θέλουν να κάνουν ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

Σεβασμός στο περιβάλλον

Σεβασμός στο Πεντελικό βουνό και την ιστορία του

Σεβασμός ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στους συμπολίτες μας που έχουν φύγει από την ζωή… ας τους αφήσουμε να ηρεμήσει η ψυχή τους».
Σχολιάστε