Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Μεσσήνης

Υπό ιδιαίτερες συνθήκες χωρίς παρουσία κόσμου, φωταγωγήθηκε χθες το βράδυ Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της πλατείας της Μεσσήνης.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, παρουσία του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου σε θέματα πολιτισμού Γιώργου Δαβίλλα και της συμβούλου της κοινότητας Μεσσήνης Δώρας Βαρανάκη, φωταγώγησε το δέντρο, μοιράζοντας εξ αποστάσεως ευχές για αγάπη, υγεία και αισιοδοξία:

«Οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς δε μοιάζουν με τις αντίστοιχες των προηγουμένων ετών. Η φωταγώγηση του δέντρου έγινε κάτω από συνθήκες αυστηρού περιορισμού. Όμως απεριόριστη είναι η αγάπη μας και η έννοια μας για όλους εσάς. Γι’ αυτό φέτος προσπαθήσαμε να δώσουμε λίγο φως σε κάθε γωνιά του Δήμου μας. Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου θέλω να στείλω το μήνυμα προς όλες και όλους εσάς για αγάπη, αλληλεγγύη, ελπίδα και πάνω από όλα με αισιοδοξία ότι θα βγούμε από αυτή την κρίση αλώβητοι και υγιείς.

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες, με τη σκέψη μου συνέχεια σε εσάς θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος. Το 2021 να είναι ένα έτος που θα δώσει απλόχερα σε όλους σας αυτά που σας στέρησε το 2020. Χρόνια πολλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Μεσσήνης: Πρόταση ένταξης του Φιλοσοφικού Κέντρου στο “Αντώνης Τρίτσης”

Εκπαιδευτικό απινιδωτή και εξοπλισμό προσέφερε ο Δήμος Μεσσήνης στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Δήμος Μεσσήνης: Ενεργειακή αναβάθμιση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο
Σχολιάστε