Έφυγε από τη ζωή ο Δήμαρχος Φούρνων Κορσεών, Γ. Μαρούσης – Συλλυπητήρια Παπαστεργίου

Φτωχότερη η Τοπική Αυτοδιοίκηση μετά την απώλεια του Δημάρχου Φούρνων Κορσεών, Γιάννη Μαρούση – Παπαστεργίου: «Οι Φούρνοι και η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχασαν έναν σημαντικό άνθρωπο».

Στον πόνο και τη θλίψη βυθίστηκε ο Δήμος Φούρνων Κορσεών και η Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, ο επί 18 χρόνια ο Δήμαρχος Γιάννης Μαρούσης, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Ο εκλιπών εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος Φούρνων στις Δημοτικές Εκλογές του 1995 και το 2002 εκλέχτηκε Δήμαρχος Φούρνων. Από το 2002 έως και σήμερα επανεκλέγονταν με ποσοστό μεγαλύτερο του 50%.

Στα 16 χρόνια της θητείας του ως Δήμαρχος έχει εκτελέσει πληθώρα έργων κάθε κατηγορίας που έχουν βοηθήσει στην ουσιαστική ανάπτυξη του τόπου και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των Φούρνων.

Τον Δήμαρχο αποχαιρέτησαν με μήνυμά τους ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, ο Δήμαρχος Ικαρίας και πλήθος αυτοδιοικητικών.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημάρχου Γιάννη Μαρούση εξέφρασε και ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου ανέφερε:

«Ο Γιάννης Μαρούσης για πάνω από 20 χρόνια ήταν ένας άνθρωπος αφιερωμένος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Με τις πρωτοβουλίες του συνέβαλε με έργα στην ανάπτυξη των ακριτικών Φούρνων και στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συμπολιτών του.

Η απώλειά του είναι οδυνηρή, πρωτίστως για τη σύζυγο και τα τρία του παιδιά αλλά και τους κατοίκους της περιοχής που αγάπησε και ανέδειξε.
Εκφράζω, εκ μέρους του συνόλου του ΔΣ της ΚΕΔΕ, τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους αγαπημένους του ανθρώπους που βυθίστηκαν στο πένθος».
Σχολιάστε